Sostenibilitat

Educació ambiental

A la web de l’Ajuntament de Girona podeu trobar informació molt diversa en qüestions relacionades amb el medi ambient, la Sostenibilitat, la qualitat ambiental i, en general, tota la gestió ambiental que es duu a terme a la ciutat. Si el que us interessa són activitats relacionades amb l’educació ambiental com ara tallers, visites guiades, o qualsevol altre tipus d’activitats relacionades, podeu consultar el web de La Caseta Serveis educatius, entre els quals podeu trobar-ne de relacionats amb el medi ambient com són:

  • Anem a... Són itineraris culturals i ambientals de la ciutat de Girona i dels seus entorns, que es programen trimestralment i als quals hi podeu assistir prèvia inscripció.
  • Recursos Educatius. És un recull d’activitats per treballar a l’aula o a medi obert, que s’adrecen a les escoles, i a també en algun cas a públic en general. Hi podeu trobar activitats com visites guiades a instal·lacions (depuradora d’aigües, planta de triatge...), tallers de natura (anellament d’ocells, taller d’aus urbanes...), gestió de residus (malbarament alimentari, jocs de reciclar...), o de responsabilitat animal. Per a accedir a aquestes activitats cal fer inscripcions prèvies.
  • Jornades de Medi Natural. Són Jornades que es programen bianualment des de 2001, en els quals es presenten estudis i ponències relacionats amb el medi natural i la seva protecció.