10a

 

Fes-te voluntari

 

Enquesta de valoració

REGLAMENT DE LA CURSA

Cursa d'adults

 1. 1. El Club Atletisme Girona i el Servei Municipal d’Esports de l’Ajuntament de Girona organitzen la 10a Sant Silvestre de Girona. És una cursa popular oberta a persones nascudes l’any 2002 i anteriors. La 5a Minicursa està destinada als més menuts. Només es podrà participar en una de les dues curses.
   
 2. Dia, hora i lloc: dimecres 31 de desembre de 2014 a les 18 h al Pavelló Municipal Girona-Fontajau.
   
 3. Distància: 5 km. Veure el recorregut.
   
 4. Les inscripcions es tancaran el dilluns 29 de desembre a les 20 h o bé quan s’assoleixin les 1.700 inscripcions. Hi haurà una bossa obsequi amb productes dels diferents col·laboradors, un barret de Pare Noel i una samarreta tècnica per a cada participant.
   
 5. Els/les participants permeten explícitament que el seu nom, cognom i gènere siguin publicats a les llistes d’inscrits, com també a la de resultats si acaben la cursa, seguint la normativa establerta.
   
 6. Recollida de dorsal i xip, samarreta i barret de Pare Noel: el mateix dia de la cursa a partir de les 15.30 h al punt de sortida. Es recomana venir amb temps per evitar cues o aglomeracions d’última hora. A partir de les 17.40 h no s’entregaran ni dorsals ni xips.
   
 7. El dorsal s’ha de col·locar a l’alçada del pit de manera visible. Queda prohibit córrer sense inscripció prèvia, és a dir, sense el dorsal de la cursa, perquè es perjudica tot el col·lectiu i el desenvolupament de la prova.
   
 8. Només serà vàlid el xip facilitat per l’organització. No es podrà utilitzar el xip groc.
   
 9. Temps màxim per finalitzar la cursa: 40 minuts. 
   
  Distància
  Temps
  Km 1
  8 minuts
  Km 2
  16 minuts
  Km 3
  24 minuts
  Km 4
  32 minuts
  Km 5 - Arribada
  40 minuts

   
 10. Els/les participants que superin el temps previst, i un cop els avancin els cotxes de tancament de la cursa, hauran d’anar per sobre de la vorera i respectar la normativa dels vianants.
   
 11. L’organització situarà al llarg del recorregut els controls suficients per vetllar per la seguretat de tots els/les participants en la prova. L’organització podrà modificar el recorregut per causes que li siguin alienes i/o de força major.
   
 12. La participació a l’esdeveniment està sota la responsabilitat i propi risc dels/les participants a la cursa. L’organització declina tota responsabilitat dels danys que els/les participants puguin ocasionar durant la prova, a si mateixos o a terceres persones.
   
 13. L’organització resoldrà tot allò no previst en aquest reglament.
   
 14. La cursa només es podrà suspendre per inclemències meteorològiques o si en el moment de la sortida hi ha algun risc físic per als corredors/ores, i així ho determina l’organització.
   
 15. L'Ajuntament de Girona es reserva el dret de fer l'enregistrament sonor o d'imatges durant el desenvolupament de l'activitat amb la finalitat difondre-les i arxivar-les, i sempre d’acord amb la legislació vigent en matèria de dret d’imatge i de protecció de la intimitat de les persones. No obstant això, l'Ajuntament de Girona no es fa responsable de l'enregistrament sonor o d'imatges de terceres persones en activitats obertes al públic en general.
   
 16. L’organització es reserva el dret a demanar el DNI o un document similar per comprovar l’edat o la identitat dels/les participants.
   
 17. El fet d’inscriure’s implica l’acceptació d’aquest reglament.
   
 18. Reclamacions: S’admetran reclamacions fins a 1 hora després del tancament de la cursa (19.40 h).
   

Minicursa: curses per a infants

 1. Categories, hores de sortida i distàncies (aproximades) dels recorreguts:
  Persones nascudes el 2006 – 2007 – 2008  17.15 h 600 m
  Persones nascudes el 2003 – 2004 – 2005  17.30 h 1.200 m
   
 2. Inscripcions:
  Per Internet fins al dilluns 29 de desembre a les 20 h.
  El dia 31 de desembre no s’admetran inscripcions.
   
 3. Preu de la inscripció:
  Per Internet: 2,00 €
   
 4. Límit de corredors/ores: 250 participants (nascuts/des els anys 2003 fins al 2008, inclosos).
   
 5. Recollida de dorsal i barret de Pare Noel: el mateix dia de la cursa a partir de les 15.30 h al punt de sortida. Cal portar-lo posat durant la cursa. (A les minicurses no s’utilitzarà xip, només dorsal).
   
 6. Tots els/les participants podran gaudir de la xocolatada i d’activitats lúdiques (inflables), i qui acabi la cursa rebrà una medalla i una bossa de llaminadures.
   
 7. Recorregut: Pavelló Municipal Girona - Fontajau (sortida) - Rbla. Xavier Cugat - Pavelló Municipal Girona - Fontajau (arribada). Veure el recorregut.
   
 8. No hi haurà classificacions.
   
 9. Un cop finalitzi la cursa gaudiu de les activitats que proposem als més menuts/udes.