10a

 

Fes-te voluntari

 

Enquesta de valoració

REGLAMENT DE LA CURSA

Cursa d'adults

 1. El Club Atletisme Girona i el Servei Municipal d’Esports de l’Ajuntament de Girona organitzen la 10a Sant Silvestre de Girona i la 5a Minicursa.
   
 2. La cursa d’adults és una cursa popular oberta a persones nascudes l’any 2002 i anteriors i la 5a Minicursa està destinada als més menuts. Només es podrà participar en una de les dues curses.
   
 3. Dia, hora i lloc: dimecres 31 de desembre de 2014 a les 18 h al Pavelló Municipal Girona-Fontajau.
   
 4. Distància: 5 km. Veure el recorregut.
   
 5. Les inscripcions es tancaran el dilluns 29 de desembre a les 20 h o bé quan s’assoleixin les 1.700 inscripcions. Hi haurà una bossa obsequi amb productes dels diferents col·laboradors, un barret de Pare Noel i una samarreta tècnica màniga llarga per a cada participant.
   
 6. Els/les participants permeten explícitament que el seu nom, cognom i gènere siguin publicats a les llistes d’inscrits, com també a la de resultats si acaben la cursa, seguint la normativa establerta.
   
 7. Recollida de dorsal-xip i barret de Pare Noel: el mateix dia de la cursa a partir de les 15.30 h al punt de sortida. Es recomana venir amb temps per evitar cues o aglomeracions d’última hora. A partir de les 17.40 h no s’entregaran dorsals-xips.
   
 8. El dorsal-xip s’ha de col·locar a l’alçada del pit de manera visible. Queda prohibit córrer sense inscripció prèvia, és a dir, sense el dorsal-xip de la cursa, perquè es perjudica tot el col·lectiu i el desenvolupament de la prova.
   
 9. Només serà vàlid el xip facilitat per l’organització. No es podrà utilitzar el xip groc.
   
 10. Temps màxim per finalitzar la cursa: 40 minuts. 
   
  Distància
  Temps
  Km 1
  8 minuts
  Km 2
  16 minuts
  Km 3
  24 minuts
  Km 4
  32 minuts
  Km 5 - Arribada
  40 minuts

   
 11. Els/les participants que superin el temps previst, i un cop els avancin els cotxes de tancament de la cursa, hauran d’anar per sobre de la vorera i respectar la normativa dels vianants.
   
 12. L’organització situarà al llarg del recorregut els controls suficients per vetllar per la seguretat de tots els/les participants en la prova. Aquells que no respectin el recorregut, marcat per l’organització, quedarà emparat sota la seva responsabilitat. L’organització podrà modificar el recorregut per causes que li siguin alienes i/o de força major.
   
 13. La participació a l’esdeveniment està sota la responsabilitat i propi risc dels/les participants a la cursa. Queda totalment prohibida la participació a la cursa amb patins, gossos, cotxets o similar. L’organització declina tota responsabilitat dels danys que els/les participants puguin ocasionar durant la prova, a si mateixos o a terceres persones.
   
 14. Tots els/les participants que no compleixin l’edat que marca el reglament serà sota la seva responsabilitat.
   
 15. La cursa només es podrà suspendre per inclemències meteorològiques o si en el moment de la sortida hi ha algun risc físic per als corredors/ores, i així ho determina l’organització.
   
 16. L'Ajuntament de Girona es reserva el dret de fer l'enregistrament sonor o d'imatges durant el desenvolupament de l'activitat amb la finalitat difondre-les i arxivar-les, i sempre d’acord amb la legislació vigent en matèria de dret d’imatge i de protecció de la intimitat de les persones. No obstant això, l'Ajuntament de Girona no es fa responsable de l'enregistrament sonor o d'imatges de terceres persones en activitats obertes al públic en general.
   
 17. L’organització es reserva el dret a demanar el DNI o un document similar per comprovar l’edat o la identitat dels/les participants.
   
 18. El fet d’inscriure’s implica l’acceptació d’aquest reglament.
   
 19. És obligatori presentar el comprovant del pagament o el DNI quan es reculli el dorsal-xip.
   
 20. Reclamacions: S’admetran reclamacions fins a 1 hora després del tancament de la cursa (19.40 h).
   
 21. Les inscripcions són personals i intransferibles i per cap motiu es retornarà el cost de la inscripció a la cursa.

Minicursa: curses per a infants

 1. Categories, hores de sortida i distàncies (aproximades) dels recorreguts:
  Persones nascudes el 2006 – 2007 – 2008  17.15 h 600 m
  Persones nascudes el 2003 – 2004 – 2005  17.30 h 1.200 m
   
 2. Inscripcions:
  Fins al dilluns 29 de desembre a les 20 h.
  El dia 31 de desembre no s’admetran inscripcions.
   
 3. Preu de la inscripció:
  Per Internet: 2,00 €
   
 4. Límit de corredors/ores: 250 participants (nascuts/des els anys 2003 fins al 2008, inclosos).
   
 5. Recollida de dorsal i barret de Pare Noel: el mateix dia de la cursa a partir de les 15.30 h al punt de sortida. Cal portar-lo posat durant la cursa. (A les minicurses no s’utilitzarà xip, només dorsal).
   
 6. Tots els/les participants podran gaudir de la xocolatada i d’activitats lúdiques (inflables), i qui acabi la cursa rebrà una medalla i una bossa obsequi.
   
 7. Recorregut: Pavelló Municipal Girona - Fontajau (sortida) - Rbla. Xavier Cugat - Pavelló Municipal Girona - Fontajau (arribada). Veure el recorregut.
   
 8. No hi haurà classificacions.