Notícies

Més de 700 persones assisteixen a la Diada de la Gent Gran
18/06/2018  |  L'alcaldessa de Girona, Marta Madrenas, ha inaugurat l'acte, que s'ha celebrat al Palau de Congressos de la ciutat.
Girona s'ofereix per acollir persones refugiades del vaixell Aquarius
14/06/2018  |  L'alcaldessa Marta Madrenas ha fet arribar la proposta de la ciutat al president de la Generalitat de Catalunya, Quim Torra.
L'Ajuntament de Girona renova l'adjudicació del servei de teleassistència amb l'empresa Televida
25/05/2018  |  A partir d'ara s'ampliarà la cobertura de la unitat mòbil en franja nocturna i també es farà un seguiment més individualitzat de cada persona a través d'una web específica.
Igualtat, Drets Socials i Habitatge
Veure en el plànol:

Subvenció pel transport adaptat

Les bases 2018 s'han aprovat definitivament. El termini per a la presentació de sol·licituds s'establirà a la convocatòria i serà d'un mínim de 20 dies hàbils a comptar des de la publicació en el BOP de la convocatòria.

L’objecte de la convocatòria és l’atorgament de subvencions, de caràcter no nominatives amb règim de concurrència competitiva, destinades a col·laborar en el transport adaptat porta a porta, a la ciutat de Girona, de persones discapacitades amb problemes de mobilitat o persones grans amb dependència, per tal de facilitar el seu accés als serveis socials d’atenció especialitzada o aquells altres que permetin garantir o afavorir la seva integració en l’entorn per a l’any 2018.

Més informació