Notícies

L'Ajuntament de Girona instal·larà el primer punt lila del municipi durant les Fires de Sant Narcís
16/10/2018  |  L'espai d'informació, atenció i denúncia davant d'agressions sexistes s'ubicarà a l'esplanada de la Copa durant les nits de barraques.
La Generalitat de Catalunya dota el Consorci de La Sopa amb 290.000 euros per a l'atenció al sensellarisme a Girona
08/10/2018  |  L'alcaldessa de la ciutat, Marta Madrenas, i el conseller de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya, Chakir el Homrani, van subscrire el passat dissabte el conveni per al finançament dels serveis adreçats a persones sense sostre, manca d'habitatge o situació de pobresa severa.
Més de 700 persones assisteixen a la Diada de la Gent Gran
18/06/2018  |  L'alcaldessa de Girona, Marta Madrenas, ha inaugurat l'acte, que s'ha celebrat al Palau de Congressos de la ciutat.
Igualtat, Drets Socials i Habitatge
Veure en el plànol:

Subvenció pel transport adaptat

Les bases 2018 s'han aprovat definitivament. El termini per a la presentació de sol·licituds s'establirà a la convocatòria i serà d'un mínim de 20 dies hàbils a comptar des de la publicació en el BOP de la convocatòria.

L’objecte de la convocatòria és l’atorgament de subvencions, de caràcter no nominatives amb règim de concurrència competitiva, destinades a col·laborar en el transport adaptat porta a porta, a la ciutat de Girona, de persones discapacitades amb problemes de mobilitat o persones grans amb dependència, per tal de facilitar el seu accés als serveis socials d’atenció especialitzada o aquells altres que permetin garantir o afavorir la seva integració en l’entorn per a l’any 2018.

Més informació