Notícies

Sis iniciatives de l'Ajuntament de Girona reben el certificat de bona pràctica municipal de la Fundació Carles Pi i Sunyer
15/02/2019  |  Es tracta de propostes diverses dels àmbits de l'educació, la inclusió social, la mobilitat, les noves tecnologies, la participació ciutadana i els recursos humans.
Girona engega un nou projecte per a infants als barris de Girona Est basat en la música
08/02/2019  |  "Música a l'Est" és una iniciativa de l'Ajuntament de Girona, el Black Music Festival i la Casa de Música del Gironès que utilitza la formació musical com a eina de canvi, transmissió de valors i creixement personal.
L'Ajuntament de Girona se suma a una campanya de sensibilització sobre el sensellarisme
04/02/2019  |  La iniciativa "Ningú dormint al carrer a Catalunya" contempla la producció d'un vídeo que convidarà a la reflexió, d'un espectacle musical, d'una exposició i d'un joc als instituts de la ciutat amb l'objectiu de trencar prejudicis sobre les persones sense llar.
Un grup de veïns demana a l'Ajuntament de Girona la redacció i implementació d'un Pla Local d'Habitatge
31/01/2019  |  Han demanat acollir-se al Dret d'Iniciativa Ciutadana previst en el Reglament regulador de les institucions de la participança i de la gestió de conflictes de l'Ajuntament de Girona.
L'Espai LGTBI de Girona se suma a l'acte de protesta contra l'atac feixista que hi ha hagut a la seu del Centre LGTBI de Barcelona aquest cap de setmana
28/01/2019  |  S'ha convocat una concentració de rebuig que tindrà lloc el dimarts 29 de gener, a les 18 h, a la plaça del Vi.
Igualtat, Drets Socials i Habitatge
Veure en el plànol:

Subvenció pel transport adaptat

Les bases 2018 s'han aprovat definitivament. El termini per a la presentació de sol·licituds s'establirà a la convocatòria i serà d'un mínim de 20 dies hàbils a comptar des de la publicació en el BOP de la convocatòria.

L’objecte de la convocatòria és l’atorgament de subvencions, de caràcter no nominatives amb règim de concurrència competitiva, destinades a col·laborar en el transport adaptat porta a porta, a la ciutat de Girona, de persones discapacitades amb problemes de mobilitat o persones grans amb dependència, per tal de facilitar el seu accés als serveis socials d’atenció especialitzada o aquells altres que permetin garantir o afavorir la seva integració en l’entorn per a l’any 2018.

Més informació