Igualtat i drets socials

Notícies

L'Ajuntament de Girona habilita l'edifici de les Sarraïnes per a persones sense sostre durant els mesos de fred
10/01/2018  |  S'afegiran dotze places perquè hi puguin anar a dormir i sopar aquells transeünts que no s'adapten a cap dels recursos ordinaris de la ciutat.
La Diputació, l'Ajuntament i la Generalitat de Girona commemoren conjuntament el Dia Internacional per a l'Eliminació de la Violència envers les Dones
24/11/2017  |  Aquest migdia, la Diputació, l'Ajuntament i la Generalitat de Girona han commemorat conjuntament el Dia Internacional per a l'Eliminació de la Violència envers les Dones.
Girona celebra la dotzena edició de la Nit del Voluntariat
23/11/2017  |  El Pavelló Municipal Girona-Fontajau acollirà un any més la festa dels voluntaris i voluntàries de les entitats de les comarques gironines.

Destaquem

Igualtat i Drets Socials
Veure en el plànol:

Subvenció pel transport adaptat

Termini de presentació de sol·licituds: 29 de desembre de 2017

L’objecte de la convocatòria és l’atorgament de subvencions, de caràcter no nominatives amb règim de concurrència competitiva, destinades a col·laborar en el transport adaptat porta a porta, a la ciutat de Girona, de persones discapacitades amb problemes de mobilitat o persones grans amb dependència, per tal de facilitar el seu accés als serveis socials d’atenció especialitzada o aquells altres que permetin garantir o afavorir la seva integració en l’entorn per a l’any 2017.

Més informació