Igualtat i Drets Socials

L'atenció social, les polítiques d'habitatge són els eixos principals de la Regidoria delegada d'Igualtat, Drets Socials de l'Àrea de Cultura, Benestar Social i Ciutadania.

Responsables polítics


Eva Palau i Gil - CIUSra. Eva Palau i Gil
Regidoria delegada d'Igualtat i Drets Socials 
de l'Àrea de Cultura, Benestar Social i Ciutadania

  e-mail - Tel. 972 419 000 (centraleta)
Twitter
 

Serveis socials

Els serveis socials de l’Ajuntament de Girona estan organitzats amb la voluntat d’oferir una atenció global i àmplia a la ciutadania en tot allò que té a veure amb les necessitats socials, amb el suport als grups i col·lectius, amb el foment de l’associacionisme i la participació ciutadana, amb el desenvolupament d’accions comunitàries i amb la promoció de la cultura popular.

La Regidoria delegada d'Igualtat i Drets Socials compta amb un seguit de serveis i equipaments ubicats en els diferents barris de la ciutat per oferir una atenció de proximitat a les persones. Així mateix, promou i forma part de diferents consells municipals.

Per a qualsevol dubte que tingueu sobre els serveis socials o per conèixer quin és el servei més adequat per atendre-us, podeu enviar un correu amb la vostra consulta a serveissocials@ajgirona.cat.

Igualtat, Drets Socials i Habitatge
Veure en el plànol: