Taula de Coordinació Local pel Dret a l'Habitatge de Girona

Aquesta taula es constitueix davant la greu problemàtica que pateixen alguns ciutadans de Girona per fer front a deutes en matèria d’habitatge, principalment per crèdits hipotecaris, i que pot tenir com a conseqüència desnonaments i processos de deteriorament de les condicions de vida de les persones i famílies afectades entre altres.

Objectius

Coordinar-se per:

Procurar solucions efectives per a la dació en pagament, per a l'accés als lloguers socials i per mantenir l'habitatge.

Donar suport a la ILP per a la dació en pagament, contra els desnonaments i pel lloguer social a la ciutat de Girona.

Difondre la taula de coordinació local i els serveis que acull.

Evitar desnonaments.

Funcions

Coordinar la relació entre tots els components de la taula per a una major efectivitat.

Establir protocols i acords que millorin l'atenció als afectats.

Afavorir la tasca de cada un dels membres de la taula i respectar la seva autonomia.

Membres de la taula

Membres de la Taula de Coordinació Local pel Dret a l'Habitatge de Girona

Notícies

L'Ajuntament de Girona i la Universitat de Girona col·laboren en el Pacte local per l'habitatge
19/11/2018  |  Fins a finals de mes es difondrà una enquesta entre l'estudiantat universitari per conèixer com viuen a la ciutat o en altres municipis.
L'Ajuntament de Girona crea una nova taxa per a grans tenidors de pisos buits o desocupats
24/10/2017  |  També s'aplicaran subvencions de l'IBI als ciutadans amb especial dificultat econòmica i en els habitatges cedits a la borsa de lloguer social.
El recompte del sensellarisme a Girona estableix els perfils de les persones sense llar i serveix per marcar les línies per donar-hi solucions
01/06/2016  |  Entre aquests recursos hi ha la posada a disposició d'habitatges de titularitat pública o d'entitats del tercer sector; la incidència en el problema estès d'addiccions o de salut mental, i en la possibilitat de reinserció per mitjà d'oportunitats en ocupació.
L'Ajuntament de Girona aplicarà una sèrie de mesures per garantir el dret a l'habitatge a la ciutat després de la suspensió de la Llei 24/2015
09/05/2016  |  La Taula de Coordinació Local pel Dret a l'Habitatge de Girona ha expressat el seu descontentament pel recurs d'inconstitucionalitat que ha presentat el Govern de l'Estat espanyol contra la Llei 24/2015, de 29 de juliol, de mesures urgents per afrontar l'emergència en l'àmbit de l'habitatge i la pobresa energètica.
La Taula de Coordinació Local pel Dret a l'Habitatge de Girona fa balanç dels tres anys de funcionament
06/11/2015  |  El portaveu de la Taula i defensor de la Ciutadania, Ramon Llorente, ha explicat l'estat de la qüestió i les accions que s'han portat a terme en els darrers mesos des de les entitats que en formen part.
L'Ajuntament de Girona rep l'informe de pisos buits de tres entitats financeres
18/02/2014  |  El passat dia 15 de febrer va vèncer el termini d'entrega de la llista de pisos buits que va requerir l'Ajuntament de Girona a totes les entitats bancàries que operen a la ciutat.
Demà se celebra la "Taula rodona sobre la iniciativa legislativa popular" per l'habitatge
14/03/2013  |  L'acte tindrà lloc a les 19 h a l'Auditori Josep Irla de la Generalitat i hi participaran diputats i diputades gironins al Congrés de Diputats. El debat s'ha impulsat des de la Taula de Coordinació Local pel Dret a l'Habitatge de Girona.
La Taula de Coordinació Local pel Dret a l'Habitatge de Girona inicia una campanya informativa per als afectats per la hipoteca
08/11/2012  |  Es donaran a conèixer els recursos i les prestacions que ofereixen les entitats i els organismes a les persones afectades pel procés hipotecari.
Girona constitueix la taula de coordinació local pel dret a l'habitatge
27/03/2012  |  La taula coordinarà actuacions de les entitats que hi formen part per procurar aportar solucions efectives per a la dació en pagament, per a l'accés als lloguers socials i per mantenir l'habitatge.
Oficina Municipal d'Habitatge (OMH)
 • Àrea de què depèn:

  Àrea d'Alcaldia
  Regidoria delegada d'Igualtat i Drets Socials

 • Adreça:

  C. Pou Rodó, 4
  17004 - GIRONA

 • Telèfon:

  972 010 202

 • Fax:

  972 203 820

 • Adreça electrònica:
 • Web:
 • Horari:

  De dilluns a divendres de 10 a 14 h
  Els dilluns de 16.30 a 18.30 h, excepte juliol i agost

Veure en el plànol: