Temps

Girona dedicarà el mes de juny a Temps d’Art

Festivals participants al Temps d'Art 2018

Temps d'Art 2018

Logotip de Temps d'ArtEntre l’1 i el 24 de juny Girona es convertirà en un epicentre cultural mitjançant la interrelació de la ciutat i la creació en l’espai públic. La coincidència de festivals vinculats a una visió oberta i transversal de les darreres tendències de l’art contemporani permetrà establir un diàleg entre la ciutat, la ciutadania i l’expressió artística en l’espai públic sota el paraigües conceptual de Temps d’Art Girona.

Aquesta iniciativa es nodreix d’esdeveniments existents i vinculats a la creació artística com són el Festival Inund’Art, la mostra creativa d’estiu La Volta, el premi de grafit “Lluïment”, el Premi de Pintura Pinzell Cuixart, Urban Sketchers, Art i Gavarres-Girona i el Festival Internacional de Land Art, juntament amb programació relacionada amb la fotografia contemporània, la pintura grafit, visites guiades,

La idea d’aglutinar diverses activitats d’art visuals de la ciutat en una única proposta, sense perdre la personalitat de cadascuna d’elles, respon al repte de crear una acció més potent que pugui atraure més públic a la ciutat de Girona. Els principals objectius que es marca el projecte conjunt Temps d’Art són reforçar i potenciar la creació artística; apropar l’art a la ciutadania per descobrir espais de la ciutat amb una mirada nova; crear un esdeveniment de qualitat a escala nacional; establir un diàleg entre espai públic, art i ciutadania; afavorir la dinàmica cultural de la ciutat vinculada a la creació visual; promocionar el municipi mitjançant un esdeveniment que vincula art i ciutat, i racionalitzar i optimitzar les iniciatives culturals al servei de la ciutadania. 

 

Agenda dia a dia

 

Participants

Escola Municipal d'Art La Mercè

Bòlit, Centre d’Art Contemporani. Girona

Museu d’Art

CaixaForum

Festival Inund'Art

Inund'Art Casa de Cultura

Solstici

L'Estació Espai Jove

Art in motion

Art Gavarres-Girona. Trobada internacional d’art a la natura

Mercat creatiu La Volta

Mostra de fotografia Contemporània

Fundació Cuixart

Fundació Valvi

Programa d'activitats

S’han programat més de trenta activitats d’arts entre l’1 i el 24 de juny.

La iniciativa busca establir un diàleg entre espai públic, art i ciutadania.

PROPERAMENT PUBLICAREM
EL PROGRAMA COMPLET!

  

  

Girona Cultura

Notícies

La targeta de GironaCultura estarà disponible de forma virtual a partir d'avui
14/03/2019  |  La versió electrònica de l'eina és gratuïta i permet simplificar el procés de préstec a les biblioteques, a més d'obtenir avantatges per assistir a espectacles i propostes culturals.
Una instal·lació audiovisual immersiva al parc Central clausura l'epíleg de setembre de Temps d'Art
05/09/2018  |  La proposta es podrà veure aquest dissabte, dia 8 de setembre, a partir de les 21 h a la zona de les palmeres.
La primera edició de Temps d'Art tanca amb una participació de més de cinquanta artistes a catorze espais diferents de la ciutat
27/06/2018  |  Temps d'Art s'allargarà fins al mes de setembre, quan se celebrarà el Festival Milestone.
Temps d'Art encara la recta final de la primera edició amb una reflexió sobre art i espai públic
21/06/2018  |  L'arquitecta Beth Capdeferro, l'antropòleg Manel Delgado i l'artista Núria Güell participaran avui en una jornada que tindrà lloc al Bòlit_Pou Rodó.
L'Escola Municipal d'Art de Girona protagonitza el Temps d'Art aquesta setmana amb dues classes magistrals de professorat del centre
14/06/2018  |  Vicenç Huedo farà una sessió de dibuix a la Devesa aquesta tarda i Jordi Armengol i Manel Bayo sortiran a pintar "au plein air" a Sant Martí d'Empúries demà.
El Premi Pinzell Cuixart 2018 es consolida en el marc del Temps d'Art de Girona
08/06/2018  |  La trajectòria artística d'Alberto de Blobs, Marina Capdevila i Belin han estat guardonades en l'edició d'enguany. També s'ha reconegut la tasca de La Volta de Sant Narcís, la Trobada Internacional d'Art d'Acció La Muga Caula i el Festival GarGar.
El recorregut d' "1,36 km" de Manel Bayo obre les activitats d'aquesta setmana de Temps d'Art
06/06/2018  |  Avui,a les 19.30 h, el Centre Cultural La Mercè acull la presentació del fotollibre de l'artista saltenc.
Girona acull divendres el lliurament del Premi Pinzell Cuixart 2018
05/06/2018  |  El Bòlit, Centre d'Art Contemporani apadrina enguany aquest guardó en el marc de la primera edició del Temps d'Art de la ciutat.
El mes de juny serà Temps d'Art a Girona
18/04/2018  |  L'Ajuntament de Girona impulsa una nova iniciativa cultural que serveix de paraigua conceptual a diverses propostes relacionades amb l'art contemporani a la ciutat.