Urbanisme

El servei d'urbanisme de l'Ajuntament és el que s'encarrega de planejar, dirigir, coordinar i fer el seguiment dels projectes d'obres d'equipaments i infraestructures que es fan en sòl urbà.

També és l'encarregat de crear i rehabilitar l'habitatge social, d'assegurar una rehabilitació integrada al Barri Vell, de gestionar els projectes de sanejament de l'aigua i el manteniment de l'enllumenat públic i de gestionar, tractar i planejar els espais no urbanitzables.

Notícies

La circulació del carrer de Pedret es tallarà la setmana que ve per les obres de millora de la pavimentació de la calçada
24/05/2019  |  Les actuacions afectaran també els aparcaments a la via pública de la zona i el recorregut de la línia 6 del bus urbà.
L'inici de les obres del carrer del Cardenal Margarit obligaran a tallar el trànsit al carrer del Migdia la setmana que ve
21/05/2019  |  Les actuacions afectaran el tram comprès entre el carrer de la Creu i el carrer de Tomàs Lorenzana.
Comencen les obres per millorar la zona dels jocs infantils de la plaça de Torre Gironella
16/05/2019  |  Aquesta setmana s'han iniciat també els treballs d'arranjament de l'enllumenat de l'accés a Montjuïc des del Pont Major i de pavimentació del camí de terra del pipicà del carrer del Torrent. Tots tres projectes van ser escollits en els seus barris en les consultes dels pressupostos participats del 2016 i del 2017.
Dilluns vinent comencen les obres de rehabilitació de l'antic Cinema Modern
12/04/2019  |  Les actuacions comportaran afectacions puntuals en la mobilitat i el trànsit dels carrers del Portal Nou i Nou del Teatre
L'Ajuntament de Girona reordena la parada d'autobusos del carrer del Pont Major per facilitar la mobilitat al barri
11/04/2019  |  Les actuacions comportaran talls de circulació a l'entrada del carrer de Mossèn Pere Rabat durant els propers quatre mesos.

Destaquem