Urbanisme

El servei d'urbanisme de l'Ajuntament és el que s'encarrega de planejar, dirigir, coordinar i fer el seguiment dels projectes d'obres d'equipaments i infraestructures que es fan en sòl urbà.

També és l'encarregat de crear i rehabilitar l'habitatge social, d'assegurar una rehabilitació integrada al Barri Vell, de gestionar els projectes de sanejament de l'aigua i el manteniment de l'enllumenat públic i de gestionar, tractar i planejar els espais no urbanitzables.

Notícies

L'Ajuntament de Girona té previst adquirir 15 habitatges durant el primer trimestre del 2019
16/01/2019  |  Aquesta tarda s'ha portat a terme la primera reunió del 2019 de la Taula de Coordinació Local pel Dret a l'Habitatge.
L'Ajuntament de Girona encarrega el projecte per fer una passera entre el carrer del Carme i Montilivi
10/01/2019  |  L'alcaldessa de Girona, Marta Madrenas, ha signat avui el decret per estudiar la millor manera de fer aquesta nova estructura per creuar l'Onyar. La passera haurà de preveure el pas de vianants i bicicletes, i se situarà a l'alçada del carrer del Carme, 54.
L'Ajuntament de Girona trasllada al Ministeri de Foment l'avantprojecte de la reurbanització de la plaça d'Espanya
27/12/2018  |  La proposta, que té un pressupost total de més de 2 milions d'euros, prioritza els espais verds i de descans, tal com van manifestar els veïns i veïnes en el procés de recollida d'aportacions.
Girona tanca la primera fase dels treballs de remodelació del Palau de Fires
20/12/2018  |  L'equipament s'obre a la Devesa amb un nou accés principal per la façana est, on predomina clarament el vidre. Les obres també han permès modernitzar l'espai i millorar-ne tant la seguretat com l'accessibilitat per a les persones amb mobilitat reduïda.
Pas endavant per a la rehabilitació de l'edifici del Cinema Modern i de la Casa Pastors
07/12/2018  |  S'ha obert la licitació per a la contractació de les obres de l'equipament cultural carrer Nou del Teatre i s'ha aprovat definitivament el projecte de la seu del nou Museu d'Art [Modern i Contemporani].

Destaquem