Urbanisme

El servei d'urbanisme de l'Ajuntament és el que s'encarrega de planejar, dirigir, coordinar i fer el seguiment dels projectes d'obres d'equipaments i infraestructures que es fan en sòl urbà.

També és l'encarregat de crear i rehabilitar l'habitatge social, d'assegurar una rehabilitació integrada al Barri Vell, de gestionar els projectes de sanejament de l'aigua i el manteniment de l'enllumenat públic i de gestionar, tractar i planejar els espais no urbanitzables.

Notícies

S'aprova inicialment el projecte de reforma de la cruïlla dels carrers de Reggio Emilia i del Riu Cardener
21/05/2018  |  L'objectiu de l'actuació és eliminar la rotonda i regular el trànsit de la zona a través de semàfors.
Les obres per remodelar el Palau de Fires de Girona començaran el mes de juny
11/05/2018  |  L'actuació més destacada serà la creació del nou accés principal a l'equipament a través de la façana que dóna al parc de la Devesa.
L'Ajuntament de Girona mostrarà en un plànol interactiu l'estat de les obres a la ciutat
03/05/2018  |  Es donarà informació diversa de cada projecte, com l'origen, l'estat, el tipus d'obra, la data d'inici o el pressupost.
Avui dimecres s'inicien les obres d'ampliació de voreres del carrer de Ramon Muntaner
02/05/2018  |  Es tracta d'un dels projectes escollits pels veïns de Sant Narcís en els pressupostos participats dels barris del 2016.
L'Ajuntament de Girona construirà una coberta a la plaça de Miquel de Palol
30/04/2018  |  El consistori aprova inicialment el projecte de la instal·lació, que va ser una de les propostes més votades en la consulta dels pressupostos participats del 2017 al barri de la Devesa-Güell.

Destaquem