Urbanisme i Activitats

Urbanisme

El servei d'urbanisme de l'Ajuntament és el que s'encarrega de planejar, dirigir, coordinar i fer el seguiment dels projectes d'obres d'equipaments i infraestructures que es fan en sòl urbà.

També és l'encarregat de crear i rehabilitar l'habitatge social, d'assegurar una rehabilitació integrada al Barri Vell, de gestionar els projectes de sanejament de l'aigua i el manteniment de l'enllumenat públic i de gestionar, tractar i planejar els espais no urbanitzables.

Notícies

Comencen les obres d'urbanització de la rambla de Xavier Cugat
09/12/2015  |  Les actuacions, que s'han iniciat avui, consistiran bàsicament en la substitució i millora del paviment del tram central de l'espai.
El Pla de Xoc de la Devesa proposa convertir part del vial perimetral en una plataforma de sauló destinada al passeig i a la pràctica de l'esport
19/10/2015  |  L'alcalde de Girona, Carles Puigdemont; la portaveu del grup d'ERC-MES-AM a l'Ajuntament, M. Mercè Roca, i el regidor de Sostenibilitat del consistori, Carles Ribas, van presentar divendres al matí la proposta consensuada entre els dos grups municipals.
Girona reivindica el rol de les ciutats mitjans a la tretzena edició de l'Open Days
14/10/2015  |  La tinenta d'alcalde i regidora d'Urbanisme i Activitats, Marta Madrenas, participa a l'esdeveniment públic europeu més rellevant sobre regions i municipis.
S'acaben les obres de remodelació de l'escola Pla de Girona
26/08/2015  |  Les actuacions de redistribució d'espais han permès adequar una nova sala de professors i un petit magatzem per a material escolar.
Un estudi sobre l'aigua a la Girona preindustrial guanya la primera edició de la beca de recerca històrica Lluís Batlle i Prats
16/07/2015  |  El gironí Albert Reixach és l'autor d'aquest projecte que té com a objectiu incidir en els aspectes socials, polítics i identitaris de la gestió dels recursos hídrics a la ciutat.

Destaquem

Àrea d'Urbanisme i Activitats
Veure en el plànol:

És l'hora de la Devesa

«La Devesa forma part de nosaltres, de la nostra ciutat, la portem molt a dins»

PROCÉS PARTICIPATIU DE LA DEVESA #DevesaBellesa

Participa-hi a www.girona.cat/devesa

L'Ajuntament presenta les propostes de reposició del Parc Central

La proposta que s'ha presentat als veïns de St. Narcís i Girona, ha estat elaborada per l'equip tècnic municipal i refà totes les zones afectades per la fase 1 de l'obra del TAV (la pl. d'Europa, el parc Central, la coberta de l'estació i la pl. de Joan Brossa).

L'Ajuntament presenta el projecte del nou Passeig Canalejas

El projecte d'urbanització del Passeig Canalejas permetrà que aquest nou carrer es configuri com un dels múltiples espais de transició, a través dels ponts, cap al nucli més preuat del casc antic de la ciutat.