Urbanisme

El servei d'urbanisme de l'Ajuntament és el que s'encarrega de planejar, dirigir, coordinar i fer el seguiment dels projectes d'obres d'equipaments i infraestructures que es fan en sòl urbà.

També és l'encarregat de crear i rehabilitar l'habitatge social, d'assegurar una rehabilitació integrada al Barri Vell, de gestionar els projectes de sanejament de l'aigua i el manteniment de l'enllumenat públic i de gestionar, tractar i planejar els espais no urbanitzables.

Notícies

Pas endavant per a la creació del carril bici i el camí escolar al carrer de la Creu
15/03/2019  |  Aquest matí la Junta de Govern Local ha aprovat la licitació de les obres.
Comencen les obres de remodelació dels lavabos públics de la plaça de Santa Eugènia
13/03/2019  |  Està previst que tinguin una durada màxima de dos mesos.
L'Ajuntament de Girona comença les obres de construcció d'una segona rampa entre el carrer de Sant Gregori i el carrer d'Adri
01/03/2019  |  L'actuació, ubicada al barri de Domeny, també preveu adequar el camí que uneix aquesta rampa amb la que es va fer l'any 2014.
L'Ajuntament de Girona obre la porta a instal·lar ascensors privats a la via pública quan no sigui possible fer-ho dins dels edificis plurifamiliars
22/02/2019  |  Es tracta d'una mesura per facilitar la supressió de les barreres arquitectòniques en diferents blocs d'habitatges de la ciutat.
S'adjudiquen les obres de rehabilitació de l'antic Cinema Modern
22/02/2019  |  L'empresa OSG Serveis Grup executarà les actuacions per 1.801.370,81 euros.

Destaquem