Urbanisme

El servei d'urbanisme de l'Ajuntament és el que s'encarrega de planejar, dirigir, coordinar i fer el seguiment dels projectes d'obres d'equipaments i infraestructures que es fan en sòl urbà.

També és l'encarregat de crear i rehabilitar l'habitatge social, d'assegurar una rehabilitació integrada al Barri Vell, de gestionar els projectes de sanejament de l'aigua i el manteniment de l'enllumenat públic i de gestionar, tractar i planejar els espais no urbanitzables.

Notícies

Demà comencen les inspeccions a l'asfalt del carrer de Barcelona per comprovar la presència d'amiant a la via
05/11/2018  |  Les actuacions, que inclouen també la ronda de Ferran Puig i la plaça del Marquès de Camps, s'allargaran fins dijous i es faran de les set de la tarda a les onze de la nit per tal de minimitzar les afectacions a la circulació.
L'Ajuntament de Girona comença els tràmits per completar l'adequació de la biblioteca de la Casa de Cultura
02/11/2018  |  Aquest matí s'ha aprovat inicialment la segona fase del projecte de reforma de l'espai per ubicar-hi un equipament municipal de barri.
L'Ajuntament de Girona millora l'enllumenat públic dels jardins de Pedret
11/10/2018  |  S'han substituït els llums existents per llums de tecnologia LED i s'ha afegit una segona lluminària per il·luminar la calçada.
L'Ajuntament de Girona transformarà un tram del carrer del Riu Freser en un espai només per a vianants
05/10/2018  |  Les actuacions es portaran a terme en la via compresa entre el carrer de Santiago i el carrer de Sant Isidre.
Les obres per reformar i millorar les bandes reductores de velocitat del carrer de la Rutlla es portaran a terme durant el mes d'octubre
02/10/2018  |  Les actuacions s'executaran en tres fases a partir del dia 8 i afectaran el tram comprès entre el carrer d'Antic Roca i el carrer del Castell de Requesens.

Destaquem