Urbanisme

El servei d'urbanisme de l'Ajuntament és el que s'encarrega de planejar, dirigir, coordinar i fer el seguiment dels projectes d'obres d'equipaments i infraestructures que es fan en sòl urbà.

També és l'encarregat de crear i rehabilitar l'habitatge social, d'assegurar una rehabilitació integrada al Barri Vell, de gestionar els projectes de sanejament de l'aigua i el manteniment de l'enllumenat públic i de gestionar, tractar i planejar els espais no urbanitzables.

Notícies

S'inicien els treballs preliminars de les obres que afectaran la plaça de Salvador Dalí per l'ampliació d'El Corte Inglés
06/05/2018  |  Està previst que les tasques que tinguin una zona d'incidència més propera a l'escola Cassià Costal finalitzin abans de l'inici del curs escolar.
La instal·lació de l'enllumenat a la vorera nova de la plaça de Sant Ponç es farà a partir del 6 de setembre
24/08/2018  |  Es tracta d'uns dels projectes que els veïns i veïnes del barri van votar en els pressupostos participats del 2016.
La setmana que ve començaran les obres de rehabilitació de l'entrada al barri de Vila-roja
23/08/2018  |  Les actuacions consistiran en la reparació de les voreres de la zona de l'Escola Sagrada Família i es preveu que el tram de davant del centre educatiu estigui acabat abans de l'inici del curs.
L'Ajuntament de Girona millorarà el paviment de carrers de nou barris de la ciutat
13/08/2018  |  Properament es licitaran les obres d'arranjament de la calçada de diverses vies del municipi.
Es porta a terme la segona fase del condicionament dels terrenys del Pla de Baix de Domeny destinats a aparcament d'autocaravanes
09/08/2018  |  La col·locació d'una tanca perimetral de fusta a la zona d'estacionament i els nous accessos per a vianants a l'espai són dues de les actuacions que s'executaran en les properes setmanes.

Destaquem