Urbanisme i Activitats

Urbanisme

El servei d'urbanisme de l'Ajuntament és el que s'encarrega de planejar, dirigir, coordinar i fer el seguiment dels projectes d'obres d'equipaments i infraestructures que es fan en sòl urbà.

També és l'encarregat de crear i rehabilitar l'habitatge social, d'assegurar una rehabilitació integrada al Barri Vell, de gestionar els projectes de sanejament de l'aigua i el manteniment de l'enllumenat públic i de gestionar, tractar i planejar els espais no urbanitzables.

Notícies

El Ministeri de Foment i ADIF donaran resposta a les qüestions plantejades per l'Ajuntament de Girona en un termini màxim d'un mes
10/09/2014  |  L'alcalde de Girona, Carles Puigdemont; el regidor del Projecte Ferroviari, Carles Ribas, i el director general d'Infraestructures de Mobilitat Terrestre de la Generalitat, Xavier Flores, s'han reunit aquest matí a Madrid amb representants del Ministeri de Foment i d'ADIF
El Consorci del Ter s'encarregarà de la direcció ambiental del projecte "Quatre rius i una sèquia"
09/09/2014  |  L'alcalde de Girona, Carles Puigdemont, i el president del consorci, Jordi Munell, han presentat aquest matí el conveni de col·laboració
Una nova incidència en el pas de la sèquia Monar per Salt obligarà a tallar-la a partir de diumenge
29/08/2014  |  Es tracta de nou d'un problema a l'altura de la fàbrica Gassol i es preveu que la circulació d'aigua per aquest canal es restableixi dimecres.
Una incidència en el pas de la sèquia Monar per Salt obliga a tancar-la durant deu dies
19/08/2014  |  El cabal d'aigua del riu Onyar es ressentirà de la mesura, tot i que es mantindran uns mínims ecològics.

Destaquem

Regidoria d'Urbanisme i Activitats
 • Àrea de què depèn:

  Promoció i Ocupació

 • Adreça:

  Plaça del Vi, 1, 2a planta
  17004 - GIRONA

 • Telèfon:

  972 419 047

 • Avisos i suggeriments:

  Per avisos i suggeriments podeu utilitzar la Bústia d'Avisos de l'Ajuntament de Girona.

 • Web:
Veure en el plànol:

L'Ajuntament presenta les propostes de reposició del Parc Central

La proposta que s'ha presentat als veïns de St. Narcís i Girona, ha estat elaborada per l'equip tècnic municipal i refà totes les zones afectades per la fase 1 de l'obra del TAV (la pl. d'Europa, el parc Central, la coberta de l'estació i la pl. de Joan Brossa).

L'Ajuntament presenta el projecte del nou Passeig Canalejas

El projecte d'urbanització del Passeig Canalejas permetrà que aquest nou carrer es configuri com un dels múltiples espais de transició, a través dels ponts, cap al nucli més preuat del casc antic de la ciutat.