Urbanisme i Activitats

Urbanisme

El servei d'urbanisme de l'Ajuntament és el que s'encarrega de planejar, dirigir, coordinar i fer el seguiment dels projectes d'obres d'equipaments i infraestructures que es fan en sòl urbà.

També és l'encarregat de crear i rehabilitar l'habitatge social, d'assegurar una rehabilitació integrada al Barri Vell, de gestionar els projectes de sanejament de l'aigua i el manteniment de l'enllumenat públic i de gestionar, tractar i planejar els espais no urbanitzables.

Notícies

Comencen les obres per crear un pas de vianants davant del passatge dels Picapedrers
13/11/2019  |  Les actuacions inclouen també la construcció d'una vorera que connecti el carrer de Vista Alegre en aquest punt amb el carrer de Morató i Grau.
S'inicien les obres per construir unes noves escales davant de l'ascensor del carrer de l'Hortènsia
28/10/2019  |  Aquest va ser un dels projectes escollit pels veïns i veïnes del Grup Sant Daniel en la consulta dels pressupostos participats dels barris del 2017.
Comencen les obres d'adequació de la cruïlla del carrer de Barcelona amb el carrer de Martí Sureda i Deulovol
21/10/2019  |  Les actuacions, que s'inclouen dins dels treballs d'ampliació del centre comercial Girocentre, permetran millorar la seguretat dels vianants en la cruïlla amb d'aquesta via amb el carrer de Barcelona.
L'Ajuntament de Girona engega un pla de xoc per al manteniment dels centres escolars de la ciutat
07/10/2019  |  El consistori incorporarà una persona que es dedicarà exclusivament a aquesta tasca.
Comencen els treballs per urbanitzar una zona del barri de Mas Ramada per fer-hi un espai d'esbarjo
24/09/2019  |  Les actuacions es porten a terme al terreny que hi ha al darrere de l'edifici del número 29 del carrer del Guadiana.

Destaquem