Urbanisme i Activitats

Urbanisme

El servei d'urbanisme de l'Ajuntament és el que s'encarrega de planejar, dirigir, coordinar i fer el seguiment dels projectes d'obres d'equipaments i infraestructures que es fan en sòl urbà.

També és l'encarregat de crear i rehabilitar l'habitatge social, d'assegurar una rehabilitació integrada al Barri Vell, de gestionar els projectes de sanejament de l'aigua i el manteniment de l'enllumenat públic i de gestionar, tractar i planejar els espais no urbanitzables.

Notícies

Dilluns que ve comencen les obres del carril bici i del camí escolar del carrer de la Creu
10/07/2019  |  Les actuacions tenen una durada prevista de sis mesos.
L'Ajuntament de Girona iniciarà les obres de millora de la plaça de George Orwell aquest juliol
04/07/2019  |  El projecte va ser un dels més votats en els pressupostos participats del barri de Montilivi – La Creueta el 2017.
L'Ajuntament de Girona millorarà l'accessibilitat a la zona de la casa del governador del castell de Montjuïc
28/06/2019  |  Es tracta d'un espai especialment utilitzat durant l'aplec anual de l'Associació d'Amics del Castell de Montjuïc.
La tercera sessió del procés participatiu de l'elaboració de l'agenda urbana de Catalunya tindrà lloc a Girona i la mobilitat urbana serà el tema de debat
17/06/2019  |  La sessió se celebrarà el 19 de juny de 2019, de 9 a 18.30 h, al Col·legi Oficial d'Arquitectes de Catalunya.
L'Ajuntament de Girona elimina les barreres arquitectòniques de la parada de bus urbà del carrer dels Calderers
06/06/2019  |  Les obres de millora de l'accessibilitat de l'espai tindran una durada aproximada de dos mesos.

Destaquem