Urbanisme i Activitats

Urbanisme

El servei d'urbanisme de l'Ajuntament és el que s'encarrega de planejar, dirigir, coordinar i fer el seguiment dels projectes d'obres d'equipaments i infraestructures que es fan en sòl urbà.

També és l'encarregat de crear i rehabilitar l'habitatge social, d'assegurar una rehabilitació integrada al Barri Vell, de gestionar els projectes de sanejament de l'aigua i el manteniment de l'enllumenat públic i de gestionar, tractar i planejar els espais no urbanitzables.

Notícies

S'acaben les obres de remodelació de l'escola Pla de Girona
26/08/2015  |  Les actuacions de redistribució d'espais han permès adequar una nova sala de professors i un petit magatzem per a material escolar.
Un estudi sobre l'aigua a la Girona preindustrial guanya la primera edició de la beca de recerca històrica Lluís Batlle i Prats
16/07/2015  |  El gironí Albert Reixach és l'autor d'aquest projecte que té com a objectiu incidir en els aspectes socials, polítics i identitaris de la gestió dels recursos hídrics a la ciutat.
Avui s'obre a la circulació el vial que connecta la plaça d'Europa amb el carrer de la Creu
16/07/2015  |  Aquesta actuació significa la recuperació d'un nou accés al centre de la ciutat en un espai que ha estat afectat durant anys per les obres del tren d'alta velocitat.
L'empresa adjudicatària de la coberta de l'escola Cassià Costal renuncia a l'obra
15/07/2015  |  Estava previst que les obres s'iniciarien aquest estiu.
Nou servei de geodèsia
03/06/2015  |  A partir d'ara podreu consultar el nou servei de geodèsia al web:

Destaquem

Àrea d'Urbanisme i Activitats
Veure en el plànol:

És l'hora de la Devesa

«La Devesa forma part de nosaltres, de la nostra ciutat, la portem molt a dins»

PROCÉS PARTICIPATIU DE LA DEVESA #DevesaBellesa

Participa-hi a www.girona.cat/devesa

L'Ajuntament presenta les propostes de reposició del Parc Central

La proposta que s'ha presentat als veïns de St. Narcís i Girona, ha estat elaborada per l'equip tècnic municipal i refà totes les zones afectades per la fase 1 de l'obra del TAV (la pl. d'Europa, el parc Central, la coberta de l'estació i la pl. de Joan Brossa).

L'Ajuntament presenta el projecte del nou Passeig Canalejas

El projecte d'urbanització del Passeig Canalejas permetrà que aquest nou carrer es configuri com un dels múltiples espais de transició, a través dels ponts, cap al nucli més preuat del casc antic de la ciutat.