Urbanisme

El servei d'urbanisme de l'Ajuntament és el que s'encarrega de planejar, dirigir, coordinar i fer el seguiment dels projectes d'obres d'equipaments i infraestructures que es fan en sòl urbà.

També és l'encarregat de crear i rehabilitar l'habitatge social, d'assegurar una rehabilitació integrada al Barri Vell, de gestionar els projectes de sanejament de l'aigua i el manteniment de l'enllumenat públic i de gestionar, tractar i planejar els espais no urbanitzables.

Notícies

Comencen les actuacions per transformar l'antic camp de futbol de Fèlix Farró de la Devesa en un espai d'estada i descans
17/04/2018  |  S'anivellarà i s'adequarà el sòl per sembrar-hi herba de prat amb baix nivell de manteniment.
Els terrenys de Domeny són idonis per ubicar-hi el futur Hospital Dr. Josep Trueta, segons l'informe encarregat per l'Ajuntament de Girona
13/04/2018  |  L'espai proposat pel consistori a la Generalitat compleix amb els requisits necessaris per crear un gran centre hospitalari al servei de la ciutat, l'àrea urbana i la demarcació.
Comencen les obres per rebaixar la vorera d'un tram del carrer del Carme
09/04/2018  |  Les actuacions es faran al voltant del pont de l'Areny i tenen com a objectiu de minimitzar les afectacions en episodis de pluja intensa.
L'augment del pressupost de les llicències d'obres concedides el 2017 demostra indicis d'una revitalització del sector urbanístic a Girona
29/03/2018  |  En només cinc anys s'ha duplicat l'import dels projectes i s'ha passat dels 25.870.485 euros del 2013 als 52.849.313 euros de l'any passat.
Un geriàtric, un local comercial i un local de restauració completaran l'espai del parador del Güell
16/03/2018  |  Avui s'ha aprovat atorgar la llicència d'obres per construir aquests nous equipaments.

Destaquem