Urbanisme i Activitats

Estudis i propostes urbanístiques

En aquest apartat hi podreu consultar els estudis i propostes urbanístiques amb que l'Ajuntament de Girona està treballant.

Estudi urbanístic de la revitalització de les vores dels 4 rius i la sèquia de Girona

Estudi urbanístic de la revitalització de les vores dels rius Onyar, Ter, Galligants, Güell i de la sèquia Monar.

OBJECTIU: Recuperar la vida de la ciutat al voltant de l’aigua i del medi natural i alhora millorar la qualitat de vida a la ciutat.

Més informació

Projecte d'urbanització del Passeig de la Devesa

Projecte d'urbanització del Passeig de la Devesa, en àmbit de "carrer", des de la plaça de la Sardana fins l'entroncament amb al carrer de Joaquim Vayreda.

L'obra consistirà en la urbanització d'aquest àmbit que inclourà: demolició dels paviments actuals, pavimentació tant dels vials, voreres, dotació de les xarxes d'aigües pluvials, aigua potable, soterrament de les xarxes aèries existents, enllumenat públic, subministrament i plantació de vegetació, dotació dels elements de mobiliari urbà i senyalització.

Més informació
Urbanisme
 • Àrea de què depèn:

  Àrea d'Urbanisme, Activitats, Mobilitat i Via Pública

 • Adreça:

  Plaça del Vi, 1, 2a planta
  17004 - GIRONA

 • Telèfon:

  972 419 047

 • A/e:

  Per avisos i suggeriments podeu utilitzar la Bústia d'Avisos de l'Ajuntament de Girona.

 • Web:
Veure en el plànol:

Girona, quatre rius i una sèquia

Recreació de l'estudi encarregat per l'Ajuntament de Girona als arquitectes Olga Felip i Josep Camps, que proposa la revitalització de les vores dels rius Onyar, Ter, Galligants, Güell i de la séquia Monar.

L'Ajuntament presenta les propostes de reposició del Parc Central

La proposta que s'ha presentat als veïns de St. Narcís i Girona, ha estat elaborada per l'equip tècnic municipal i refà totes les zones afectades per la fase 1 de l'obra del TAV (la pl. d'Europa, el parc Central, la coberta de l'estació i la pl. de Joan Brossa).

L'Ajuntament presenta el projecte del nou Passeig Canalejas

El projecte d'urbanització del Passeig Canalejas permetrà que aquest nou carrer es configuri com un dels múltiples espais de transició, a través dels ponts, cap al nucli més preuat del casc antic de la ciutat.