Xarxa


Per una nova cultura del temps, per una nova mesura de la llibertat

XARXA GIRONINA PER A LA REFORMA HORÀRIA

Què es?

La Xarxa és una iniciativa impulsada per l'Ajuntament de Girona i formada per empreses compromeses amb l'impuls de la reforma horària. Dins del marc de l'Agència de Promoció Econòmica, aquest projecte té com a objectiu facilitar una millor gestió del temps i la compaginació de la vida laboral, familiar i personal per afavorir la productivitat i un clima de confiança que beneficiï tant l'empresa com les persones que hi treballen, i contribueixi a la millora de la qualitat de vida de les persones de la ciutat.

Per aconseguir-ho, la reforma horària proposa:

Compactar la jornada laboral per sortir abans de la feina.

Introduir horaris laborals més flexibles d’entrada i sortida.

Avançar les hores dels àpats, tant del dinar com del sopar.

Sincronitzar els horaris de les empreses, institucions i actors socials i culturals.

Aquesta iniciativa permet:

Posar en valor les bones pràctiques

Identificar oportunitats de millora

Intercanviar i difondre coneixements i experiències en l'àmbit dels horaris i la gestió del temps

Reconèixer i promoure la tasca de les empreses compromeses amb l’impuls de la reforma horària


L’Ajuntament de Girona va impulsar la Xarxa i la va presentar en un acte públic el dia 7 de juny, amb el promotor de la iniciativa, Fabián Mohedano, i Glòria Plana Yanes, tinenta d’alcaldia i regidora de Promoció Econòmica, Desenvolupament Local i Turisme de l’Ajuntament de Girona.

Xarxa d’empreses gironines:

  

Logotip de Francisco Oller

"Francisco Oller dóna molta rellevància a la Responsabilitat Social Corporativa (Premi Incorpora 2016 i Premi PRL del CETIG 2016) així com a les Bones Pràctiques (SysteCode), la Qualitat dels Processos (ISO 9001:2008), la Seguretat Alimentària (ISO 22000:2005 i FSSC 22000) i al Mediambient (ISO 14001:2004, FSC i Petjada de Carboni) "
 

Caritàs

"Volem posar la persona al centre, també en les nostres relacions laborals. Per poder parlar de benestar en entitats i empreses és necessari treballar dos eixos: salut i conciliació. Per això, hem treballat en la distribució del temps de treball i en fomentar hàbits saludables dins i fora l'entitat"
 

"Tenim dotze treballadors i, com que som una empresa molt petita, ens podem permetre horaris flexibles. Es tracta de fer més feliç l'equip"
 

"Mai hi ha suficient temps per fer-ho tot, però sempre hi ha suficient temps per fer el més important". És bàsic saber donar prioritats i economitzar el nostre temps en un moment i mercat com l'actual on les urgències i les exigències del client han canviat totalmente la nostra manera de fer"
 

Obrir el web www.reformahoraria.cat Twitter @ReformaHorària Facebook de la Iniciativa per a la reforma horària

Subscripció al butlletí electrònic de la Reforma Horària

Notícies

L'Ajuntament de Girona estrena pàgina web i butlletí de la Xarxa Gironina per a la Reforma Horària
13/01/2017  |  Des del 2015 Girona està compromesa amb aquest canvi de cultural que persegueix aconseguir uns horaris més eficaços i eficients.
Primera reunió de la Xarxa Gironina per a la Reforma Horària
21/12/2016  |  El 14 de desembre es van reunir professionals experts i les empreses pioneres de la xarxa al Centre Cultural La Mercè.
Neix la Xarxa Gironina per a la Reforma Horària
07/06/2016  |  Aquesta tarda s'ha presentat a l'Ajuntament de Girona el projecte que, dins del marc de l'Agència de Promoció Econòmica de l'Ajuntament, vol impulsar un espai d'intercanvi de bones pràctiques en les noves formes d'organització del temps de treball entre empreses, entitats i actors públics.