Servei de Dinamització
Lingüística

Servei de dinamització lingüística

L’Ajuntament de Girona ha d’emprar el català per a les seves tasques i relacions, segons el Reglament per a l'ús de la llengua catalana a l'ajuntament.

El Servei de Dinamització Lingüística, adscrit a dins l'Oficina de Comunicació, té la funció de vetllar per l’ús de la llengua catalana per part de l’Ajuntament de Girona i dels organismes que en depenen, tal com patronats, societats anònimes municipals o qualsevol altre, també per part de les empreses que gestionin indirectament serveis locals i per últim, perquè en els ens i les activitats en què participi mitjançant convenis, consorcis o altres fórmules de convinença també s'utilitzi la llengua catalana tal com diu el Reglament per a l'ús de la llengua catalana a l'ajuntament..

Notícies

Ajudeu-nos a ampliar el Diccionari General de l'Esport! Mou-te en català!
12/02/2014  |  La Unió de Federacions Esportives de Catalunya (UFEC) ha iniciat una campanya per fomentar d'ús del Diccionari General de l'Esport. També anima als esportistes i aficionats de l'esport a participar en la millora del Diccionari General de l'Esport amb la introducció de nous conceptes esportius.
Girona celebra 10 anys de Voluntariat per la llengua a la ciutat
15/11/2013  |  Voluntaris, aprenents, entitats i establiments col·laboradors són els protagonistes de la celebració dels 10 anys.
Girona impulsa un any més el català al fil musical de les atraccions de les Fires de Sant Narcís
25/10/2013  |  Demà es farà l'acte simbòlic de connexió del fil, a les 12 h, a La Copa, abans del concert del grup musical del club Súper 3

Destaquem

Servei de dinamització lingüística
Veure en el plànol:

Consolidant l'aposta pel català a les Fires de Sant Narcís

L'Ajuntament de Girona vol consolidar l'aposta pel català al fil musical de les atraccions de Sant Narcís. Per això, el passat 27 d'octubre, a la Copa, després del concert de Macedònia, es va celebrar un acte simbòlic de connexió del fil musical.