Cultura

Festivals

A la guia de festivals que edita l'Ajuntament "Girona, Ciutat de Festivals" hi trobareu els festivals que tenen lloc a la ciutat de Girona al llarg de l'any. S'organitzen festivals de música, teatre, cinema... que us permeten gaudir de Girona durant les quatre estacions de l'any. Feu clic a sobre la imatge per accedir a la guia de festivals. 

Girona, Ciutat de Festivals

Girona A Cappella Festival

Del 10 al 18 de maig de 2014

Girona A Cappella Festival és un festival de música a cappella, és a dir, sense instruments i expressada només amb la veu, en què tenen cabuda tots els estils musicals del gènere (pop, jazz, clàssic, doo-woop, barbershop, coral, polifonies, sacra, renaixement...). Amb una gran varietat i constant renovació, un directe emotiu i espectacular i un atractiu artístic indiscutible, la música a cappella esdevé una font inacabable de possibilitats aptes per a tots els públics.

Imatge del festivalGirona A Cappella Festival és garantia de qualitat i originalitat. La programació d'artistes de prestigi internacional, juntament amb el suport a les veus emergents del nostre país així ho avalen.

Girona A Cappella Festival pretén ser un referent dins del circuit europeu de festivals a cappella i alhora, de la mà de Temps de Flors, esdevenir una cita turisticocultural ineludible.

 

Àmbit artístic: música
Estil: a cappella (només amb la veu)
Dates: del 10 al 18 de maig de 2014
Espais: plaça Independència (escenari principal), Auditori de Girona, Casa de Cultura de Girona
Contacte: info@gironacappella.cat
Preu entrada: entrada lliure, excepte als concerts de l'Auditori de Girona i la Casa de Cultura
Promotor: Associació Fringe per a la difusió de les arts
Web: www.gironacappella.cat
Facebook: facebook.com/GironaACappellaFestival
Twitter: @gironacappella

 

Making Off sessió de fotos Festival A cappella de Girona from Marc Calleja Fotògraf on Vimeo.