Cultura

Festivals

A la guia de festivals que edita l'Ajuntament "Girona, Ciutat de Festivals" hi trobareu els festivals que tenen lloc a la ciutat de Girona al llarg de l'any. S'organitzen festivals de música, teatre, cinema... que us permeten gaudir de Girona durant les quatre estacions de l'any. Feu clic a sobre la imatge per accedir a la guia de festivals. 

Girona, Ciutat de Festivals

Festival de Cinema de Girona

Del 15 al 19 de juliol de 2014

El festival presenta cent cinquanta pel·lícules al públic, en el centre de Girona i a Figueres (dibuixos animats), com un esdeveniment en què els artistes estrenen la seva obra, debaten temes cinematogràfics, fan mercat, contactes..., també hi ha festa, espectacles i música.

Imatge del festivalEs poden veure obres d’autors de tot el món, molt especialment d’Europa, que competiran pel guardó de la ciutat; també es faran homenatges.

Pretenem dotar el programa de contingut humà, emotiu i apassionant.És un festival de festivals, que acull altres festivals com Cinemaginaire (França), FIGLB (Barcelona), Web Series (Girona i Madrid), ECO-Cinema (Girona i Barcelona), Dibuixos Animats (Girona i Figueres), Smart Films (Girona), Vídeo Creació (Girona), Art Film (Ucraïna i Lloret de Mar), Walter Benjamin (Portbou), Festival dels Infants (Girona).

 

Àmbit artístic: cinema
Estil: d'autor, creatiu, llargmetratges i curtmetratges
Dates: del 15 al 19 de juliol
Espais: Cinemes Albéniz, Teatre Municipal de Girona, Casa de Cultura, Fundació Valvi de Girona, plaça del Vi i  Museu del Joguet de Figueres
Contacte: info@gironafilmfestival.com
Preu entrada: 3 €
Promotor: Festival de cinema de Girona
Web: www.gironafilmfestival.com
Facebook: facebook.com/gironafilmfestival
Twitter: @GironaFilmFest