Cultura

Festivals

A la guia de festivals que edita l'Ajuntament "Girona, Ciutat de Festivals" hi trobareu els festivals que tenen lloc a la ciutat de Girona al llarg de l'any. S'organitzen festivals de música, teatre, cinema... que us permeten gaudir de Girona durant les quatre estacions de l'any. Feu clic a sobre la imatge per accedir a la guia de festivals. 

Girona, Ciutat de Festivals

11è Festival de Guitarra de Girona

Del 15 al 31 de juliol de 2014

El Festival de Guitarra de Girona ofereix un cicle de concerts arreu de Girona i la Costa Brava amb la guitarra com a instrument estrella, però repassant estils des del blues, passant per la clàssica, el rock o el flamenc. Aquesta XI edició se celebrarà del 13 de juny al 16 d’agost entre Girona, amb més de 20 concerts, i la Costa Brava, amb dos Guitar Weekend a Platja d'Aro (13-14 de juny) i Llançà (25-26 de juliol).

Imatge d'Adam LevinEnguany el concert inaugural serà el 10 de juliol a la plaça del Pou Rodó i els beneficis es destinaran al Banc dels Aliments dins la campanya “La fam no fa vacances”.

Espais: Plaça del Pou Rodó, Casa de Cultura, Jardins de la Mercè, Les Bernardes (Salt, + CUB, CAF Platja d'Aro, Casa de Cultura de Llançà, església de Romanyà, Teatre Auditori La Gorga (Palamós), Antic Hospital de Sant Feliu de Guíxols, església parroquial de Platja d'Aro.

 

Àmbit artístic: música
Estil: guitarra
Dates: del 15 al 31 de juliol de 2014
Espais: Casa de Cultura i centres cívics de Girona
Contacte: festivalguitarragirona@gmail.com
Preu entrada: de 3 € a 10 €
Promotor: Plectrum Associació
Web: www.festivalguitarragirona.es
Facebook: facebook.com/FestivaldeGuitarra
Twitter: @GuitarFest_Gi