Cultura

Festivals

A la guia de festivals que edita l'Ajuntament "Girona, Ciutat de Festivals" hi trobareu els festivals que tenen lloc a la ciutat de Girona al llarg de l'any. S'organitzen festivals de música, teatre, cinema... que us permeten gaudir de Girona durant les quatre estacions de l'any. Feu clic a sobre la imatge per accedir a la guia de festivals. 

Girona, Ciutat de Festivals

Festival Strenes

Del 27 de març al 13 d'abril de 2014

El festival Strenes és un nou concepte de festival de música que acollirà les estrenes d'espectacles, discs i novetats dels artistes catalans del primer semestre de l'any, concentrats en un període de 3 setmanes. El festival se celebra a Girona del 27 de març al 13 d'abril. Strenes vol ser l'escenari on es presentin les principals novetats de la temporada musical catalana.

Imatge del festivalAquest nou concepte de festival vol esdevenir una cita obligatòria per als artistes de trajectòria reconeguda i per als artistes del moment, però també vol ser una plataforma de difusió per als artistes emergents del país, que nodreixen la rica escena musical catalana que hi ha actualment.

A l’edició 2014 actuaran entre d’altres els següents artistes: Gerard Quintana, Els Amics de les Arts, Joan Dausà, Pau Riba i Pascal Comelade i Musiquetes de Paper.

 

Àmbit artístic: música
Estil: estrenes musicals
Dates: del 27 de març al 13 d'abril de 2014
Espais: Teatre Municipal de Girona, Sala La Planeta, Casa de Cultura de Girona, Sala Tourmix, etc.
Contacte: premsa@promoartsmusic.com
Preu entrada: de 6 € a 25 €
Promotor: Promo Arts Music
Web: www.festivalstrenes.cat
Facebook: facebook.com/FestivalStrenes
Twitter: @FestivalStrenes
Youtube: www.youtube.com/FestivalStrenes

 

Descompte amb el Carnet cultural