Cultura

Festivals

A la guia de festivals que edita l'Ajuntament "Girona, Ciutat de Festivals" hi trobareu els festivals que tenen lloc a la ciutat de Girona al llarg de l'any. S'organitzen festivals de música, teatre, cinema... que us permeten gaudir de Girona durant les quatre estacions de l'any. Feu clic a sobre la imatge per accedir a la guia de festivals. 

Girona, Ciutat de Festivals

Temporada Alta

Festival de Tardor de Catalunya. Girona-Salt
Del 3 d'octubre al 8 de desembre de 2014

Temporada Alta s'ha guanyat el reconeixement del sector i la premsa especialitzada, que l’ha qualificat com “el millor festival de l'Estat espanyol”.

Imatge del festivalDestaca per la qualitat dels artistes i companyies que es programen, i s'ha convertit en el referent i la porta d'entrada a l'Estat espanyol de les principals produccions estrangeres. Una aposta que es complementa amb la voluntat de ser una plataforma de presentació de nous talents i un espai obert a la producció escènica catalana.

La programació, que cada any es dóna a conèixer la primera setmana de setembre, compta amb un important nombre de produccions internacionals, així com espectacles de creadors catalans i de totes les disciplines: teatre, dansa, música, cinema, creació contemporània, etc.

 

Àmbit artístic: arts escèniques, cinema, música
Estil: interdisciplinari
Dates: Del 3 d'octubre al 8 de desembre de 2014
Espais: Teatre Municipal de Girona, Teatre de Salt, Sala La Planeta, etc.
Contacte: info@temporada-alta.net
Preu entrada: variable
Promotor: Bitó Produccions, Ajuntament de Girona, Generalitat de Catalunya, Diputació de Girona, Ajuntament de Salt i INAEM.
Web: www.temporada-alta.net
Facebook: facebook.com/temporadaalta
Twitter: @temporadaalta
Youtube: youtube.com/festivaltemporadalta