Cultura

Museus

Us proposem descobrir els tresors més preuats de la ciutat a través del patrimoni ric i divers que conserven els sis museus gironins que formen part de GironaMuseus: Arqueologia, art, cinema, història de la ciutat i de la comunitat jueva. Aconseguiu l'entrada conjunta amb un 50% de descompte a partir de la visita al segon museu. Vàlida durant 6 mesos, podeu trobar-la als museus de Girona, a les oficines de turisme i als hotels de la ciutat.

A part, podeu visitar el Museu de la Catedral de Girona que inclou la Nau, el Tresor i el Claustre; en aquest museu hi trobareu, també, el Tapís de la Creació.

Museu d'Art

Instal·lat al palau episcopal, el Museu d’art de Girona aplega importants manifestacions artístiques des de l'època romànica fins al segle XX, vinculades a les comarques gironines. Els seus fons, que consta d'uns 8,500 objectes, provenen de l’antic Museu provincial d’Antiguitats i Belles Arts, del Museu Diocesà i d’altres provinents de la Generalitat de Catalunya.

A més d’obres pictòriques representatives gironines, hi podem trobar mobiliari, objectes de ceràmica, de vidre, etc. Alguns recursos interessants del museu són l’adaptació de diversos espais per a invidents, les visites guiades i les activitats culturals que podreu consultar, juntament amb la resta d’informació, a la seva pàgina web. 

Museu d'Art
Veure en el plànol: