Cultura

Museus

Us proposem descobrir els tresors més preuats de la ciutat a través del patrimoni ric i divers que conserven els sis museus gironins que formen part de GironaMuseus: Arqueologia, art, cinema, història de la ciutat i de la comunitat jueva. Aconseguiu l'entrada conjunta amb un 50% de descompte a partir de la visita al segon museu. Vàlida durant 6 mesos, podeu trobar-la als museus de Girona, a les oficines de turisme i als hotels de la ciutat.

A part, podeu visitar el Museu de la Catedral de Girona que inclou la Nau, el Tresor i el Claustre; en aquest museu hi trobareu, també, el Tapís de la Creació.

Casa Masó

La Casa Masó és la casa natal de Rafael Masó (1880-1935), una de les obres més importants de la seva arquitectura i l’única que està oberta al públic de les famoses cases del riu de Girona. La casa s’ha conservat amb el mobiliari i la decoració de l’època noucentista, i també ofereix unes vistes inèdites de la ciutat.

La casa és també la seu de la Fundació Rafael Masó, un centre que promou l’estudi, preservació i difusió de l’obra de Masó i del Noucentisme català, i fomenta la conscienciació sobre la importància de l’arquitectura i l’urbanisme per a la societat i les persones. Per això organitza exposicions, publicacions, i activitats educatives per a tots els públics.

La Casa Masó només es visita en grups reduïts i s’aconsella fer una reserva prèvia.

Casa Masó
 • Gestió de la casa museu:

  Fundació Rafael Masó

 • Adreça:

  C. Ballesteries, 29
  17004 - GIRONA

 • Telèfon:

  972 413 989

 • A/e:
 • Web:
 • Horari:

  De dilluns a diumenge, excepte
  els dies festius locals i nacionals.

  La casa només es pot visitar en visites guiades per a grups reduïts de com a màxim 8 persones, en hores predeterminades. Per visitar la casa es recomana fer una reserva prèvia, per telèfon o correu electrònic. Per les visites a les exposicions temporals no cal reserva prèvia.

Veure en el plànol: