Dades del municipi

Festes i tradicions » SANT JORDI

La diada del patró nacional de Catalunya, Sant Jordi, és un dia que se celebra amb especial entusiasme als carrers i places de la ciutat. Es poden trobar llibres i roses a tots els racons de la ciutat i milers de persones surten a passejar pels carrers de Girona. També és tradició penjar als balcons la senyera de Catalunya.

Les llibreries i floristeries situen les seves parades a la Rambla de la Llibertat i entitats de la ciutat mostren les seves activitats i venen a les parades de la plaça Catalunya.

Termini de presentació de sol·licituds per a la venda de llibres i roses per Sant Jordi:
31 de març de 2018

Sant Jordi 2015

Els gironins continuen apostant per la literatura catalana, especialment la novel·la. Aquest Sant Jordi alguns dels autors més demanats són Xavier Bosch, premi Ramon Llull 2015 amb 'Algú com tu' i també la figuerenca Sílvia Soler, amb 'Un any i mig'. Entre la resta d'autors gironins, destaca l'última novel·la d'un dels escriptors més mediàtics, Martí Gironell, ('Strappo'), les memòries d'infantesa de Josep Maria Fonalleras ('La sala d'estar és un camp de futbol') i també el darrer llibre de Pep Prieto, 'Els llunàtics'.

Dinamització del territori
 • Àrea de què depèn:

  Alcaldia

 • Adreça:

  Pl. del Vi, 1, 1a planta
  17004 - GIRONA

 • Telèfon:

  972 419 000 - centraleta
  Extensió 1183

 • Web:
 • Horari:

  De dilluns a divendres de 8 a 15 h

Veure en el plànol: