Esports

Esports

Promoure i facilitar la pràctica de l'activitat física i l'esport entre els ciutadans i ciutadanes de Girona amb l'objectiu de millorar la salut, la qualitat de vida i el benestar de la població i que, alhora, sigui un element d'integració i cohesió social, és una de les principals missions en matèria esportiva de l'Ajuntament de Girona. En aquest apartat trobareu tots els equipaments esportius de la ciutat.

esports

Notícies

L'Ajuntament de Girona s'acull cada any al programa municipal d'ajuts als esportistes amateurs d'esports individuals de la Diputació de Girona
19/10/2018  |  Continuem donant suport als esportistes amateurs gironins, menors de 25 anys i no professionals, d'esports individuals que, prèvia classificació, han participat en els campionats d'Espanya o del món.
L'Ajuntament de Girona obre un nou espai al web municipal per donar visibilitat a les entitats de la ciutat
18/10/2018  |  La pàgina respon a la voluntat de fomentar l'associacionisme i promoure les activitats que organitzen les associacions.
Acte de presentació dels equips femenins de Girona de la temporada 2018-2019 i jornada de formació en el marc de Girona, Capitalitat del Bàsquet Femení 2018
10/10/2018  |  El passat diumenge 7 d'octubre abans del partit de la Lliga Catalana, va tenir lloc l'acte de presentació conjunta de tots els equips femenins de Girona de la temporada 2018-2019..
La Cursa de la Dona i la cadena humana entre Sant Julià de Ramis i Aiguaviva afectaran la mobilitat a la ciutat aquest diumenge
05/10/2018  |  L'avinguda de França, la rambla de Xavier Cugat i la Gran Via de Jaume I seran tres de les vies principals que estaran tallades a la circulació al matí.
De 16.45 a 17.45 h, no es podrà travessar la ciutat de nord a sud i es recomana utilitzar les sortides de l'autopista i la variant de la N-II per accedir a la part oest i est del municipi.
Arriba la 20a edició de la prova ciclista La Tramun
04/10/2018  |  La cursa, en la qual es preveu que participin uns 500 corredors, tornarà a formar part de les UCI Marathon Series i es portarà a terme el 14 d'octubre.

Destinació de Turisme Esportiu (DTE)