Esports

Esports

Promoure i facilitar la pràctica de l'activitat física i l'esport entre els ciutadans i ciutadanes de Girona amb l'objectiu de millorar la salut, la qualitat de vida i el benestar de la població i que, alhora, sigui un element d'integració i cohesió social, és una de les principals missions en matèria esportiva de l'Ajuntament de Girona. En aquest apartat trobareu tots els equipaments esportius de la ciutat.

esports

Notícies

Abdelmounim el Joul i Marina Guerrero s'imposen en el Cros Ciutat de Girona
20/11/2017  |  L'atleta del Lleida aprofita l'absència dels lloretencs Romeo i Mullera; i la banyolina del Manresa guanya per davant de Zoya Naumov i Irene Batlle.
Més de 1.600 persones participaran aquest diumenge en la vintena edició del Cros Ciutat de Girona
16/11/2017  |  La prova, que es portarà a terme durant tot el matí, recorrerà diversos circuits establerts a la zona de les ribes del Ter.
L'Ajuntament de Girona s'acull cada any al programa municipal d'ajuts als esportistes amateurs d'esports individuals de la Diputació de Girona
15/11/2017  |  Continuem donant suport als esportistes amateurs gironins, menors de 25 anys i no professionals, d'esports individuals que, prèvia classificació, han participat en els campionats d'Espanya o del món.
El tret de sortida del Circuit Gironí de Cros serà al 29 d'octubre a Olot
26/10/2017  |  El 20è Cros Ciutat de Girona serà el diumenge 19 de novembre al Parc Ribes del Ter - Pavelló Fontajau.
L'Ajuntament de Girona lliura la recaptació solidària de la 4a Cursa de la Dona al Grup Iris, a Guapes i Valentes i a l'IdiBGi
19/10/2017  |  Es van recollir un total de 8.070 euros que es destinaran a aquestes tres entitats.

Destinació de Turisme Esportiu (DTE)