Esports

Esports

Promoure i facilitar la pràctica de l'activitat física i l'esport entre els ciutadans i ciutadanes de Girona amb l'objectiu de millorar la salut, la qualitat de vida i el benestar de la població i que, alhora, sigui un element d'integració i cohesió social, és una de les principals missions en matèria esportiva de l'Ajuntament de Girona. En aquest apartat trobareu tots els equipaments esportius de la ciutat.

esports

Notícies

Les Curses Ciutat de Girona aposten pel vessant familiar i festiu
21/04/2017  |  La 21a Cursa Popular de 5 km i la 12a Minicursa, organitzades per l'Ajuntament de Girona i El Corte Inglés, tindran lloc el diumenge 7 de maig.
L'Ajuntament de Girona engega una campanya de difusió internacional de la marca Girona Enjoy Sport a través de les xarxes socials
11/04/2017  |  Els nous comptes de running i ciclisme, eixos inicials de l'estratègia, ja agrupen conjuntament a Facebook i Instagram més de 2.700 seguidors.
Torneig Costa Brava Girona Bàsquet
10/04/2017  |  Girona acull per quart any consecutiu el torneig "Costa Brava Girona Basket Cup" els dies 13, 14 i 15 d'abril.
Torneig de futbol base "Mediterraneal International Cup" MIC
10/04/2017  |  Podeu passar a recollir les vostres invitacions per l'Oficina de Turisme de la Rambla o per les Oficines del Pavelló Municipal Girona-Fontajau.
S'obren les inscripcions de la 21a Cursa Popular Ciutat de Girona i la 12a Minicursa
05/05/2017  |  L'esdeveniment esportiu tindrà lloc el diumenge 7 de maig.

Destaquem

Destinació de Turisme Esportiu (DTE)