Esports

Esports

Promoure i facilitar la pràctica de l'activitat física i l'esport entre els ciutadans i ciutadanes de Girona amb l'objectiu de millorar la salut, la qualitat de vida i el benestar de la població i que, alhora, sigui un element d'integració i cohesió social, és una de les principals missions en matèria esportiva de l'Ajuntament de Girona. En aquest apartat trobareu tots els equipaments esportius de la ciutat.

esports

Notícies

Activitats esportives d'estiu 2016
17/05/2016  |  Preinscripcions del dimarts 17 al dilluns 23 de maig de 2016 (ambdós inclosos).
Convocatòria de subvencions
06/05/2016  |  Adreçada als i les esportistes de Girona amateurs, menors de 25 anys i no professionals, d'esports individuals que participen en competicions esportives de nivell estatal o superior.
Nova classe magistral gratuïta d'aquagym, aquatraining i zumba organitzada pel Servei Municipal d'Esports
26/04/2016  |  Dissabte 14 de maig, al Complex Esportiu Municipal de Palau.
Inscripcions tancades a l'activitat d'aquagym i aquatraining. Encara hi ha places lliures a l'activitat de zumba.
La tercera edició del Girona Gran Fondo torna a convertir la ciutat en un punt de trobada ciclista del 6 a l'11 de juny
22/04/2016  |  Aprofitant la celebració de la prova, es portarà a terme la primera acció conjunta #DTEGirona, entre l'Ajuntament, l'Agència Catalana de Turisme i el Patronat de Turisme Costa Brava Girona.
Inscripcions ampliades fins al 20 de maig a causa de la gran demanda i interès que aquest esdeveniment ha provocat. Tot i això les places són limitades.
31a Jornada de Recreació i Esport 2016
22/04/2016  |  Gaudeix d'un munt d'activitats gratuïtes i obertes a tothom. Dissabte 28 de maig de 9 a 14 h al Pavelló Municipal Girona – Fontajau i el Parc de les Ribes del Ter. La data límit d'inscripció serà e divendres 20 de maig.

Destaquem

Destinació de Turisme Esportiu (DTE)