Premis i concursos

Concurs de fotografia solidària

Les bases estan en període d'informació pública al e-tauler. Un com s'acabi el termini d'exposició pública, i si no s'han presentat al·legacions, quedaran aprovades definitivament. Després és publicarà la convocatòria on s'hi establirà el termini de presentació.

La fotografia guanyadora serà utilitzada per fer la difusió de la Convocatòria de Subvencions a projectes de cooperació al desenvolupament en l’àmbit internacional i projectes d’educació per al desenvolupament i sensibilització de l’any 2017. No obstant, amb aquest concurs es pretén alhora promoure la sensibilització entorn de la problemàtica de la pobresa i de les desigualtats entre la ciutadania de Girona.

Més informació

V Concurs SmartFilms Girona

Concurs de curtmetratges amb dispositius mòbils o tauleta.

La Junta de Govern Local, l'1 de juliol de 2016, va aprovar les bases específiques reguladores dels Premis. 

El període de presentació dels curtmetratges s’establirà a la convocatòria.
Termini de presentació: el 27 de novembre de 2016

Més informació

Concurs de fotografia #FiresGirona, la teva creativitat pot tenir premi

Del 28 d’octubre de 2016 a les 00.00 h al 6 de novembre a les 23.59 h.

El concurs s’iniciarà el 28 d’octubre i s’allargarà fins a l’6 de novembre de 2016. Hi podrà participar tothom que vulgui a través de la plataforma Twitter i Instagram amb l’etiqueta #FiresGirona. Les fotografies que estiguin etiquetades amb aquest hashtag seran automàticament incloses en el concurs, sempre i quant, encaixin dins les bases.

Més informació

5è Concurs d'engalanament i decoració de carrers

El període d’inscripció al concurs finalitzarà el 26 d’octubre de 2016.

L’Ajuntament de Girona convoca el cinquè concurs d’engalanament i decoració de carrers de la ciutat amb motiu de les Fires de Sant Narcís 2016.

Més informació