Premis i concursos

Concurs del cartell de les Fires de Sant Narcís 2016

El termini de presentació dels treballs és del 5 al 9 de setembre de 2016, a l'Àrea de Cultura.

Presentació d'idees originals pel concurs del cartell de les Fires de Girona.
Organitzat per l'Ajuntament de Girona.

Més informació

Premis Smarfilms Girona

Concurs de curtmetratges amb dispositius mòbils o tauleta.

La Junta de Govern Local, l'1 de juliol de 2016, va aprovar les bases específiques reguladores dels Premis. 

El període de presentació dels curtmetratges s’establirà a la convocatòria. Les convocatòries per a la concessió dels ajuts regulats en aquestes bases i la seva resolució es faran públiques, igualment, al Tauler d’Anuncis de l’Ajuntament de Girona, al BOP i a través del web municipal.

Més informació

Concurs del disseny del logotip del Consell d’Infants de Girona

El Consell d’Infants de Girona vol tenir un logo que el representi, és per això,que l’Ajuntament de Girona i el Consell d’Infants de Girona convoquen un concurs que es regirà segons les següents bases.

Més informació

Concurs d'Instagram #cursacarnestoltesgi

El Servei d’Esports de l’Ajuntament de Girona (@esport_gi) convoca el Concurs d’Instagram #cursacarnestoltesgi amb motiu de la celebració de la primera cursa de Carnestoltes de Girona.

Més informació

Concurs d'Instagram LLeuresport - #DTEGirona

El Servei d’Esports de l’Ajuntament de Girona (@esport_gi) convoca el Concurs d’Instagram Lleuresport - #DTEGirona amb motiu de la celebració del parc infantil de Nadal de Girona.

A l'escenari del parc infantil hi haurà un plafó fotogràfic que pretén donar a conèixer la certificació de turisme esportiu atorgada a la ciutat. Si us feu una foto allà i l'etiqueteu #DTEGirona podreu participar al concurs i la millor fotografia s’endurà una bicicleta de regal gentilesa d'El Corte Inglés.

Més informació

10è Concurs d'Instagram Ciutat de Girona

Del 28 de novembre de 2015 al 10 de gener de 2016

Participa amb l’etiqueta #ViuLallum

L’Ajuntament de Girona (@girona_cat i @turisme_gi) convoca el la 10a edició del Concurs d’Instagram Ciutat de Girona amb motiu de les festes nadalenques. Aquesta iniciativa es fa amb l’estreta col·laboració del col·lectiu Instagramers Girona (@igersgirona), els quals seran els responsables de promocionar, dinamitzar i gestionar el concurs.

Més informació