Premis i concursos

Concurs d'Instagram LLeuresport 2016 - Fes-te un selfie!

L’Ajuntament de Girona (@girona_cat i @esports_gi) convoca el Concurs d’Instagram de Lleuresport 2016 “Fes-te un selfie!” amb motiu de la celebració del parc infantil i juvenil de Nadal de Girona, un espai que des de fa 32 anys organitzen conjuntament el GEiEG i l’Ajuntament de Girona.

Hi podrà participar tothom qui vulgui a través de la plataforma Instagram amb les etiquetes #lleuresportgeieg i/o #lleuresportTEEN.

La finalitat del concurs és seleccionar les millors fotografies “selfie” que reflecteixin la participació de l’usuari concursant en alguna de les activitats del Lleuresport o del LleuresportTEEN.

Més informació

11è Concurs d'Instagram Ciutat de Girona #ViuLallum

De l'1 de desembre de 2016 al 8 de gener de 2017

Participa amb l’etiqueta #ViuLallum

L’Ajuntament de Girona (@girona_cat i @turisme_gi) convoca la 5a edició del Concurs d’Instagram de Nadal, que coincideix amb l’11a edició del Concurs d’Instagram Ciutat de Girona amb motiu de les festes nadalenques.

Més informació

Concurs de fotografia solidària

Les bases estan en període d'informació pública al e-tauler. Un com s'acabi el termini d'exposició pública, i si no s'han presentat al·legacions, quedaran aprovades definitivament. Després és publicarà la convocatòria on s'hi establirà el termini de presentació.

La fotografia guanyadora serà utilitzada per fer la difusió de la Convocatòria de Subvencions a projectes de cooperació al desenvolupament en l’àmbit internacional i projectes d’educació per al desenvolupament i sensibilització de l’any 2017. No obstant, amb aquest concurs es pretén alhora promoure la sensibilització entorn de la problemàtica de la pobresa i de les desigualtats entre la ciutadania de Girona.

Més informació

V Concurs SmartFilms Girona

Concurs de curtmetratges amb dispositius mòbils o tauleta.

La Junta de Govern Local, l'1 de juliol de 2016, va aprovar les bases específiques reguladores dels Premis. 

El període de presentació dels curtmetratges s’establirà a la convocatòria.
Termini de presentació: el 27 de novembre de 2016

Més informació

Concurs de fotografia #FiresGirona, la teva creativitat pot tenir premi

Del 28 d’octubre de 2016 a les 00.00 h al 6 de novembre a les 23.59 h.

El concurs s’iniciarà el 28 d’octubre i s’allargarà fins a l’6 de novembre de 2016. Hi podrà participar tothom que vulgui a través de la plataforma Twitter i Instagram amb l’etiqueta #FiresGirona. Les fotografies que estiguin etiquetades amb aquest hashtag seran automàticament incloses en el concurs, sempre i quant, encaixin dins les bases.

Més informació