Concursos de fotografia

Imatge il·lustrativa dels concursos de fotografia 

Concurs d'Instagram #cursacarnestoltesgi

El Servei d’Esports de l’Ajuntament de Girona (@esport_gi) convoca el Concurs d’Instagram #cursacarnestoltesgi amb motiu de la celebració de la primera cursa de Carnestoltes de Girona.

Més informació

Concurs d'Instagram LLeuresport - #DTEGirona

El Servei d’Esports de l’Ajuntament de Girona (@esport_gi) convoca el Concurs d’Instagram Lleuresport - #DTEGirona amb motiu de la celebració del parc infantil de Nadal de Girona.

A l'escenari del parc infantil hi haurà un plafó fotogràfic que pretén donar a conèixer la certificació de turisme esportiu atorgada a la ciutat. Si us feu una foto allà i l'etiqueteu #DTEGirona podreu participar al concurs i la millor fotografia s’endurà una bicicleta de regal gentilesa d'El Corte Inglés.

Més informació

4t Concurs SmartFilms Girona

IV Concurs de curtmetratges amb dispositius mòbils

31 de juliol de 2015: termini d’entrega dels curtmetratges per registre entrada de l’Ajuntament de Girona. El jurat anunciarà el seu veredicte durant la gala d’entrega de premis de la 27a edició del Festival de Cinema de Girona.

Més informació

Concurs de fotografia per Twitter, Facebook i/o Instagram #FiresGirona

Del 22 d’octubre de 2015 a les 00.00 h al 3 de novembre a les 23.59 h.

L’Ajuntament de Girona (@girona_cat i @turisme_gi) convoca el concurs #FiresGirona a través de Twitter, Facebook i Instagram, amb les Fires de Sant Narcís com a protagonista principal. Aquesta iniciativa es fa amb l’estreta col·laboració del col·lectiu Instagramers Girona (@igersgirona) i Catalunya Valley (@firesgirona), els quals seran els responsables de promocionar, dinamitzar i gestionar el concurs.

El concurs s’iniciarà el 22 d’octubre i s’allargarà fins a l’3 de novembre. Hi podrà participar tothom que vulgui a través de la plataforma Twitter, Facebook i Instagram amb les etiquetes #FiresGirona i #SelfieFires. L’objectiu és fomentar la participació ciutadana, ensenyar els bells racons de la ciutat tot promocionant-la al món.

Més informació

10è Concurs d'Instagram Ciutat de Girona

Del 28 de novembre de 2015 al 10 de gener de 2016

Participa amb l’etiqueta #ViuLallum

L’Ajuntament de Girona (@girona_cat i @turisme_gi) convoca el la 10a edició del Concurs d’Instagram Ciutat de Girona amb motiu de les festes nadalenques. Aquesta iniciativa es fa amb l’estreta col·laboració del col·lectiu Instagramers Girona (@igersgirona), els quals seran els responsables de promocionar, dinamitzar i gestionar el concurs.

Més informació

Concurs de fotografia solidària

Presentació de sol·licituds: 18 de desembre 2014 al 6 de gener de 2015

La fotografia guanyadora serà utilitzada per fer la difusió de la Convocatòria de Subvencions a projectes de Cooperació, Sensibilització i Codesenvolupament de l’any 2015. No obstant, amb aquest concurs es pretén alhora promoure la sensibilització entorn de la problemàtica de la pobresa i de les desigualtats a la ciutadania de Girona.

Més informació

Concurs de fotografia digital Girona Temps de Flors

De l’11 de maig al 12 de juny de 2013
Bases properament a: www.gironatempsdeflors.net
Informació: www.ageffoto.org
Organitza: Associació Gironina d’Entitats Fotogràfiques

Més informació

Concurs de fotografia naturalista

Convocatòria tancada.

L'esperit del concurs és el de destacar fotogràficament els valors del món natural en qualsevol dels seus aspectes.

L'any 2012 el termini de presentació va ser de l'1 de setembre al 31 d'octubre.
Concurs organitzat per l'Associació de Naturalistes de Girona (ANG).

Més informació