Concursos de fotografia

Imatge il·lustrativa dels concursos de fotografia 

Concurs de fotografia naturalista

Convocatòria tancada.

L'esperit del concurs és el de destacar fotogràficament els valors del món natural en qualsevol dels seus aspectes.

Concurs organitzat per l'Associació de Naturalistes de Girona (ANG).

Categories

GENERAL, es premiarà qui aconsegueixi expressar amb la major fidelitat i amb la màxima habilitat fotogràfica l'essència del món natural.
 

AIGUA, NATURA I COSTA BRAVA, el Consorci de la Costa Brava premiarà les fotografies que reflecteixin en positiu la relació de l'home i la natura. Les fotografies hauran de ser preses en els municipis integrants del Consorci de la Costa Brava: Portbou, Colera, Llançà, Port de la Selva, Selva de Mar, Cadaqués, Roses, Palau-Saverdera, Castelló d'Empúries, L'Armentera, Sant Pere Pescador, L'Escala, Torroella de Montgrí, Pals, Begur, Regencós, Palafrugell, Mont-ràs, Vall-llòbrega, Palamós, Calonge, Castell-Platja d'Aro, Santa Cristina d'Aro, Sant Feliu de Guíxols, Tossa de Mar, Lloret de Mar i Blanes.
 

FOTO DENÚNICA es premiarà qui aconsegueixi expressar amb la major fidelitat i amb la màxima habilitat fotogràfica l'essència d'una agressió al medi ambient.
 

RIU TER, El consorci Alba-Ter premiarà les fotografies que reflecteixin aspectes relatius al paisatge fluvial i el patrimoni natural del riu Ter i els seus afluents. Les fotografies hauran d'indicar les coordenades geogràfiques UTM des d'on han estat realitzades. El consorci Alba-Ter podrà disposar d'aquestes fotografies per fer difusió dels seus projectes i iniciatives, sempre sense ànim comercial.

Presentació de sol·licituds

L'any 2012 el termini de presentació va ser de l'1 de setembre al 31 d'octubre.

Associació de Naturalistes de Girona
Veure en el plànol: