Tecnologia
i telecomunicacions

Notícies

La campanya audiovisual #mobres?, nova acció de l'Ajuntament de Girona per fomentar l'educació digital
23/02/2015  |  Estudiants de secundària de la ciutat explicaran a través de tres vídeos quin paper juguen les noves tecnologies en la seva vida privada
El pla pilot de participació ciutadana Smart Urban Planning, nova eina per apropar la govenança a la ciutat
20/02/2015  |  La recollida de dades, a través d'una enquesta, permetrà conèixer l'ús real i desitjat del temps a Girona amb l'objectiu de repensar i redissenyar el planejament urbanístic de la ciutat
L'alcalde de Girona i l'ajuntament obren perfil a Change.org per a respondre peticions
19/02/2015  |  L'Ajuntament de Girona, que també ha obert perfil, es converteix en la segona capital catalana en tenir perfil verificat a la plataforma, després de Barcelona.
El Centre Jove de Salut Integral organitza el taller "L'ús conscient i responsable a la xarxa"
16/02/2015  |  L'activitat, dirigida a joves d'entre 12 i 18 anys, pretén facilitar conductes de protecció en l'ús de les noves eines virtuals
Girona acollirà la Catosfera del 20 al 28 de març
11/02/2015  |  Es tracta del punt de trobada de la Internet catalana i constarà de jornades i debats sobre turisme, cultura, legalitat, comunicació, videojocs o projecció internacional, entre d'altres.
L'Ajuntament de Girona renova el conveni de col·laboració amb l'AENTEG
06/02/2015  |  L'objectiu de l'acord és col·laborar en la promoció del sector tecnològic i dels programes de foment de l'emprenedoria de base tecnològica
Marisol Herreros guanya el Ir Arkiromantix Girona
17/11/2014  |  Laura Agustí Roger Vall guanyen el segon i tercer premi respectivament entre les 450 fotografies que s'han presentat.
Aigües de Girona activa el servei d'oficina virtual en línia
03/11/2014  |  La nova plataforma té la finalitat de facilitar l'accés a la informació als clients
Es posa en marxa l'Agència de Promoció Econòmica
20/10/2014  |  Els agents socioeconòmics més representatius del territori, sota l'impuls de l'Ajuntament de Girona, han acordat fer una aposta ferma per treballar de forma conjunta en el desenvolupament econòmic de la ciutat
La segona edició de la revista interactiva digital "Girona Emociona" ofereix un especial sobre les Fires de Sant Narcís
20/10/2014  |  L'Ajuntament de Girona referma l'aposta per les noves tecnologies i per arribar a tots els públics a través de diferents canals.
Amb motiu de les Fires de Sant Narcís s'ha organitzat el 1r Instawalk d'arquitectura el dia l'1 de novembre
16/10/2014  |  Consisteix en una ruta per a instagramers que visitaran la ciutat a través de dues rutes a edificis emblemàtics de Girona, guiats per arquitectes gironins. Les millors imatges de la jornada entraran a concurs on es premiaran les tres millors instantànies.
Girona aposta per implantar les audioguies com a eina per fer una relectura del patrimoni dels museus municipals
07/10/2014  |  El Museu d'Història de Girona, el Museu d'Història dels Jueus i el Museu del Cinema estrenaran aquesta nova funcionalitat de l'aplicació per a dispositius mòbils Girona In.
La sessió sobre Facebook tanca el cicle "Girona Social Seminar"
25/09/2014  |  El consultor Marc Elena ha explicat les claus perquè les empreses tinguin èxit en aquesta xarxa social.
L'Ajuntament de Girona aposta per fomentar l'educació digital
23/09/2014  |  S'ha editat una guia d'orientació per a les famílies i s'ha treballat en una proposta per unificar la normativa als centres educatius pel que fa als telèfons mòbils, entre altres accions
Girona ha estat escollida per participar en un partenariat europeu sobre "smart cities"
19/09/2014  |  L'Ajuntament formarà part del clúster sobre Processos i Infraestructures Integrades sobre Energia, TIC i Transport.
Girona i Sabadell esdevindran "sister cities" durant el curs 2014-2015
18/09/2014  |  Els ajuntaments de les dues localitats han signat un conveni amb la Càtedra Girona Smart City per elaborar projectes per a la capital vallesana en el marc del Màster en Ciutats Intel·ligents de la Universitat de Girona.
Entra en funcionament el web del Govern Obert, un pas més per apropar l'administració a la ciutadania
10/09/2014  |  El portal inclou dades obertes, indicadors de transparència, eines de participació ciutadana i l'estat d'execució del pressupost i del pla de govern, entre d'altres informacions.
Millorar l'eficiència en la prestació de serveis i optimitzar els recursos, elements centrals dels projectes finals del Màster en Ciutats Intel·ligents
05/09/2014  |  Durant tot el curs, els tècnics de l'Ajuntament de Girona han col·laborat amb els estudiants
L'aplicació Girona in incorpora el temps estimat d'arribada dels autobusos metropolitans
08/08/2014  |  La plataforma per a smartphones amb continguts i serveis sobre la ciutat, Girona in, incorpora com a novetat el temps estimat d'arribada a les parades dels autobusos de TMG.
Girona oferirà a partir de dilluns el servei de Wi-Fi gratuït
15/07/2014  |  Durant aquesta setmana es realitzaran les tasques de traspàs tecnològic entre l'antic i el nou servei municipal "Girona Free Wi-Fi"
Comunicat en relació amb el servei de Wi-Fi GOWEX a Girona
08/07/2014  |  El contracte amb la companyia per a l'explotació de la xarxa Wi-Fi de Girona finalitza dilluns vinent
"Els camins del teu viatge" convida a compartir els llocs per on transcorren les vacances a través d'Instagram
10/06/2014  |  El concurs s'emmarca en el cicle sobre viatges "A la carretera", que organitzen conjuntament les biblioteques municipals de Girona i la llibreria Ulyssus.
2a edició del Concurs de Microrelats A Peu de Foto
30/05/2014  |  El termini de presentació de tuits comença l'1 de juny i finalitza el 31 de juliol.
Phil González i Pilar Junyent revelen els secrets d'Instagram en la segona jornada del Girona Social Seminar
22/05/2014  |  La sessió continua amb dues activitats per als aficionats a aquesta xarxa social: Instagram your City i #MeetGironaEmociona
Girona impulsa unes jornades per tenir un esdeveniment de referència dedicat a Internet i a les tendències del territori
12/05/2014  |  El Girona Talent se celebrarà els propers 29, 30 i 31 de maig i comptarà amb la intervenció de 40 ponents

Periodisme en xarxa, tot s'hi val?

Aquesta és la quarta sessió del cicle "El 5è poder: El govern de les xarxes socials", organitzat pel Centre Easy amb la col·laboració de l'Ajuntament de Girona i el Col·legi de Periodistes de Girona.
El periodisme ha canviat els seus canals d'emissió i ha vist com ha canviat la manera de consumir-se. Periodisme en xarxa, tot s'hi val? va a càrrec de dos grans periodistes: el Tian Riba i en Rafel Nadal.

Crisis institucionals i l'efecte domino

Aquesta és la tercera sessió del cicle "El 5è poder: El govern de les xarxes socials", organitzat pel Centre Easy amb la col·laboració de l'Ajuntament de Girona i el Col·legi de Periodistes de Girona.
Quan esclata un conflicte la informació i les opinions corrent com pla pólvora, com ho podem controlar? "Crisis institucionals i l'efecte domino" va a càrrec de Francesc Grau i Xavier Tomàs, especialistes en comunicació institucional.

La política en el punt de mira

Aquesta és la segona sessió del cicle "El 5è poder: El govern de les xarxes socials", organitzat pel Centre Easy amb la col·laboració de l'Ajuntament de Girona i el Col·legi de Periodistes de Girona.
"La política en el punt de mira" va a càrrec de Toni Aira, especialista en comunicació política, i Germà Capdevila, periodista de llarg recorregut per diferents mitjans de comunicació del país.

www.gironain.cat