Tecnologia
i telecomunicacions

Notícies

Cita prèvia per internet per a les preinscripcions i matriculacions a les escoles bressol municipals
10/04/2014  |  L'Ajuntament de Girona ha implantat aquest nou servei a través del web per tal de facilitar el procés de preinscripció i matrícula a les famílies.
Francesc Grau explica com generar valor a través de les xarxes socials al primer Girona Twitter Seminar
20/03/2014  |  L'Ajuntament de Girona i el Patronat de Turisme Costa Brava Girona han organitzat conjuntament la jornada que ha tingut lloc aquest matí al Palau de Congressos de la ciutat i a la qual han assistit més de 150 persones
Els usuaris del Wi-Fi de Girona poden accedir lliurement a Internet a més de 80 ciutats d'arreu del món
13/03/2014  |  Barcelona és l'última localitat que s'ha sumat a la xarxa de connexió gratuïta sense fils a Internet
L'Ajuntament de Girona organitza un concurs de microrelats a través de Twitter
06/03/2014  |  "A peu de foto" té com a objectiu promoure la creació literària entre els joves utilitzant els llenguatges virtuals.
"El 5è poder. El govern de les xarxes socials"
19/02/2014  |  El Centre EASY organitza unes jornades de reflexió i debat sobre la pràctica periodística i comunicativa arrel de l'aparició de les xarxes socials amb la col·laboració de l'Ajuntament de Girona i del Col·legi de Periodistes de Girona.
El "Girona Social Seminar" oferirà tres sessions enfocades a l'ús empresarial de les principals xarxes socials
11/02/2014  |  El Palau de Congressos acollirà el 20 de març, el 22 de maig i el 25 de setembre tres seminaris dedicats a Twitter, Instagram i Facebook, respectivament. Demà s'obre el període d'inscripcions per assistir a les jornades, que s'adrecen a professionals del sector, comunicadors, empreses i administracions.
L'Ajuntament de Girona posa en funcionament un web especial sobre la zona verda a la ciutat
27/12/2013  |  A través del portal, els veïns i veïnes de la ciutat podran consultar quina tarifa de zona verda els pertoca segons el lloc on resideixin
El Servei Municipal d'Ocupació posa en funcionament un nou web més interactiu i intuïtiu
16/12/2013  |  El portal es divideix en quatre línies d'actuació: ofertes de feina, formació per a l'ocupació, orientació professional i serveis a les empreses
Girona presenta el seu projecte de ciutat intel·ligent
19/11/2013  |  L'alcalde Carles Puigdemont ha explicat aquest matí el projecte de l'Ajuntament en aquest àmbit a l'Smart City Expo World Congress.
L'Ajuntament de Girona i l'Associació d'Empreses de Noves Tecnologies de Girona signen un conveni de col·laboració
13/06/2013  |  El conveni preveu treballar conjuntament per a consolidar Girona com a referent tecnològic i col·laborar amb programes com Yuzz de suport a joves emprenedors.
Spurna inaugura el seu Showroom de tecnologies digitals TIC-Media desenvolupades a les comarques gironines
24/01/2013  |  L'acte d'inauguració ha comptat, entre d'altres, amb la presència del Sr. Jordi Soler Castany, Director d'Spurna, i de la Sra. Marta Madrenas i Mir, 2a tinent d'alcalde i regidora d'Ocupació i Empresa de l'Ajuntament de Girona
La ciutat de Girona comptarà amb xarxa de fibra òptica el 2013
20/09/2012  |  Telefónica desplegarà aquesta tecnologia a la ciutat, fet que la convertirà en un referent tecnològic.
e-govern: les xarxes com a eina de proximitat
28/11/2011  |  L'Ajuntament de Girona obre perfils oficials a Twitter, Facebook, Google+ i YouTube.

Periodisme en xarxa, tot s'hi val?

Aquesta és la quarta sessió del cicle "El 5è poder: El govern de les xarxes socials", organitzat pel Centre Easy amb la col·laboració de l'Ajuntament de Girona i el Col·legi de Periodistes de Girona.
El periodisme ha canviat els seus canals d'emissió i ha vist com ha canviat la manera de consumir-se. Periodisme en xarxa, tot s'hi val? va a càrrec de dos grans periodistes: el Tian Riba i en Rafel Nadal.

Crisis institucionals i l'efecte domino

Aquesta és la tercera sessió del cicle "El 5è poder: El govern de les xarxes socials", organitzat pel Centre Easy amb la col·laboració de l'Ajuntament de Girona i el Col·legi de Periodistes de Girona.
Quan esclata un conflicte la informació i les opinions corrent com pla pólvora, com ho podem controlar? "Crisis institucionals i l'efecte domino" va a càrrec de Francesc Grau i Xavier Tomàs, especialistes en comunicació institucional.

La política en el punt de mira

Aquesta és la segona sessió del cicle "El 5è poder: El govern de les xarxes socials", organitzat pel Centre Easy amb la col·laboració de l'Ajuntament de Girona i el Col·legi de Periodistes de Girona.
"La política en el punt de mira" va a càrrec de Toni Aira, especialista en comunicació política, i Germà Capdevila, periodista de llarg recorregut per diferents mitjans de comunicació del país.

www.gironain.cat