Tecnologia
i telecomunicacions

Centre EASY

El Centre EASY és un Centre d'Innovació en Informàtica i electrònica Industrial i Sistemes Intel·ligents de la Universitat de Girona. El Centre EASY és membre de la xarxa TECNIO, marca creada per ACC1Ó i que aglutina els principals agents experts en investigació aplicada i transferència tecnològica de Catalunya.

El Centre EASY va iniciar el seu recorregut tecnològic a petita escala l’any 2002. Al 2008 el Centre EASY es va instal·lar a les noves instal·lacions del Parc Científic i Tecnològic de la Universitat de Girona; on actualment es localitza l’equip que treballa per a la transferència tecnològica, i que s’encarrega de crear projectes innovadors en TIC-Media. 

Actualment, Easy té 6 àrees d’especialització:El Centre EASY desenvolupa i proporciona solucions de Recerca i Desenvolupament (R+D) en el camp de la informàtica industrial i els sistemes intel·ligents. A més, transfereix aquestes solucions a les entitats públiques i privades que en tinguin necessitat mentre que els hi dóna suport per a millorar la seva competitivitat innovadora.

Intel·ligència artificial: Aplicació de Tècniques d’IA, Semàntica i llenguatge natural, Sistemes recomanadors, Sistemes multiagents.

Tecnologies de la Informació i la Comunicació.

Xarxes Socials: Comunitats, Cercadors Socials, Sentiment analysis, Opinion Mining.

Monedes complementàries.

Preservació digital.

Robòtica i aplicacions industrial.

Centre EASY
 • Adreça:

  Parc Científic i Tecnològic de la UdG
  Edifici Narcís Monturiol
  C. Emili Grahït, 91
  17003 GIRONA

 • Telèfon:

  (+34) 972 418 854

 • Fax:

  (+34) 972 418 826

 • Web:
Veure en el plànol: