Tecnologia
i telecomunicacions

Wi-Fi gratuït a Girona

Girona Wi-fi Gowex

Girona Wifi GoxexL’Ajuntament de Girona us ofereix aquest servei a través de l’empresa GOWEX perquè gaudiu d’Internet còmodament a la via pública. Només cal que us registreu en aquest web per gaudir d’Internet gratuïtament. Les sessions duren una hora. Si passat aquest temps voleu continuar la navegació només haureu de tornar-vos a identificar. El vostre usuari/ària us donarà accés al servei a totes les ciutats on GOWEX està implantada.

Si no us voleu registrar i voleu informació de la ciutat podeu navegar lliurement a la secció del menú horitzontal de Girona. Hi trobareu informació d’interès turístic, l’agenda de la ciutat, accés al web de l’Ajuntament, als tràmits en línia, a la informació del bus urbà, al plànol de la ciutat i a la Bústia d’Avisos i Suggeriments per accedir fàcilment a l’Ajuntament i fer-nos arribar, incidències, propostes de millora de les infraestructures i serveis de la ciutat, entre d’altres coses.

Si teniu algun dubte, problema o voleu augmentar la velocitat de connexió i temps de les sessions podeu contactar amb el Centre d'Atenció a l'Usuari/ària:

Telèfon: 900 159 357
Horari: de dilluns a divendres de 9 a 21 h
A/e: cau@gowex.com

www.gironain.cat