Tecnologia
i telecomunicacions

Girona Free Wi-Fi

Wi-Fi gratuït a Girona

Nova imatge Girona Free  Wi-FiLa nova xarxa “Girona Free Wi-Fi” oferirà a partir del dilluns 21 de juliol un servei d’accés lliure a internet a la via pública mitjançant un formulari d’alta que caldrà omplir. A diferència de l’anterior servei, “Girona Free Wi-Fi” oferirà temps il·limitat de connexió, no tindrà servei de pagament i tindrà una velocitat de 256Kbps (límit establert per la circular 1/2010 de la Comissió del Mercat de Telecomunicacions que regula les condicions d’explotació de les xarxes i de la prestació dels serveis de comunicacions electròniques per les Administracions Públiques). A partir del dilluns 21 de juliol estarà disponible el telèfon 972 010 002 on s’atendran totes les consultes i incidències sobre el servei. 

Consultes i incidències sobre el servei Girona Free Wi-Fi
Nou telèfon:  972 010 002

Instruccions: 

Per accedir al servei Wi-Fi a la via pública només cal establir connexió a aquesta xarxa amb el vostre dispositiu mòbil: el nom de la xarxa és GironaFreeWifi

Tot seguit, i a l’intentar connectar-vos a internet s’obrirà un formulari web on caldrà que us registreu. Haureu de posar: noms i cognoms, número de telèfon i correu electrònic.
(Excepció: Els webs de l’Ajuntament no necessiten registre previ, és a dir, són de lliure navegació)

Després d’enviar el formulari de registre rebreu una contrasenya de quatre xifres a través d’un missatge SMS al vostre mòbil. La pàgina us informarà que heu de rebre un missatge SMS i clicant al botó "iniciar sessió" podreu introduir correu electrònic i contrasenya i connectar-vos a internet.

Vegeu més informació sobre wifi en espais turístics i museus clicant aquí