Oficina de Comunicació, Documentació i Màrqueting

L’Oficina de Comunicació, Documentació i Màrqueting és el servei encarregat de donar a conèixer l’activitat de l’Ajuntament de Girona mitjançant diferents canals. L’oficina s’encarrega de la gestió del web municipal, de la imatge i el disseny gràfic, de xarxes socials, edició del butlletí electrònic setmanal, de l'agenda d'activitats de la ciutat al web, del Consell Participatiu per a la Llengua i sobretot de la relació amb els mitjans de comunicació.

Notícies

Comencen les obres de construcció del carril bici sota el viaducte del tren
26/05/2016  |  El nou tram, que està previst que es posi en funcionament d'aquí sis mesos, servirà per enllaçar els 1.080 metres que separen el pont de Pedret i la plaça del Poeta Marquina.
La Setmana de la Moda de Girona fa un salt endavant en la segona edició
26/05/2016  |  Les principals novetats d'enguany seran la jornada de treball "Teixim l'empresa del futur" i el GiModa Market de la plaça del Pallol.
La Policia Municipal de Girona posa en marxa l'aplicació DRAGAlert per a les víctimes de violència de gènere
24/05/2016  |  Es tracta d'un servei d'avisos gratuït que funciona a través de telèfons mòbils i tauletes i permet la geolocalització a través de GPS.
El Pla especial de la Devesa vol impulsar la centralitat del parc dins de la ciutat
24/05/2016  |  Una de les principals novetats del projecte és l'adequació del Camp de Mart per acollir prioritàriament les activitats intensives que tinguin lloc a la Devesa. Aquest vespre tindrà lloc l'audiència pública sobre el projecte al Palau de Fires de Girona.
Professionals en dermatologia i venereologia es reuneixen avui a Girona
20/05/2016  |  El Palau de Congressos acull la XI Jornada de Dermatologia Catalana, un esdeveniment congressual del sector mèdic que reuneix a més de 150 especialistes del sector de tot Catalunya.
Subscripció als Butlletí  general de l'Ajuntament de Girona
Oficina de Comunicació, Documentació i Màrqueting
Veure en el plànol:
www.gironain.cat