Oficina de Comunicació, Documentació i Màrqueting

L’Oficina de Comunicació, Documentació i Màrqueting és el servei encarregat de donar a conèixer l’activitat de l’Ajuntament de Girona mitjançant diferents canals. L’oficina s’encarrega de la gestió del web municipal, de la imatge i el disseny gràfic, de xarxes socials, edició del butlletí electrònic setmanal, de l'agenda d'activitats de la ciutat al web, del Consell Participatiu per a la Llengua i sobretot de la relació amb els mitjans de comunicació.

Notícies

La Vall de Sant Daniel tindrà sistema de recollida de residus porta a porta el 2017
22/07/2016  |  Serà el primer barri de Girona on s'implantarà aquest sistema, per avançar cap a la recollida selectiva.
El Govern de Girona presenta el Pla de Govern 2016-2019
22/07/2016  |  L'alcaldessa ha fixat la creació d'ocupació, el progrés econòmic i la justícia social com a prioritats del mandat.
Girona ja disposa de Taula d'Emergència Habitacional entre Ajuntament de Girona i Generalitat de Catalunya
22/07/2016  |  La Taula d'Emergència Habitacional, que es convocarà periòdicament a Girona, entre Ajuntament de Girona i Generalitat de Catalunya, és una eina per donar solucions més ràpides i àgils a famílies que no tenen cap habitatge.
El Consell de Cohesió i Serveis Socials de l'Ajuntament de Girona es consolida com espai de participació i debat entorn a la cohesió i la inclusió social a Girona
20/07/2016  |  El Consell de Cohesió i Serveis Socials de Girona va presentar ahir, en sessió plenària, la proposta de definició del Pla de Treball del Consell per al període 2017-2020 amb els objectius prioritaris de garantir els drets bàsics i el d'ocupació a la ciutat.
Girona celebra aquest diumenge el 130è aniversari de la inauguració de l'enllumenat elèctric a la ciutat
20/07/2016  |  Aquesta efemèride coincideix amb la cloenda del Festival Internacional de Mapping de Girona, una proposta en què la llum és un dels atractius principals.
Subscripció als Butlletí  general de l'Ajuntament de Girona
Oficina de Comunicació, Documentació i Màrqueting
Veure en el plànol:
www.gironain.cat