Oficina de Comunicació, Documentació i Màrqueting

L’Oficina de Comunicació, Documentació i Màrqueting és el servei encarregat de donar a conèixer l’activitat de l’Ajuntament de Girona mitjançant diferents canals. L’oficina s’encarrega de la gestió del web municipal, de la imatge i el disseny gràfic, de xarxes socials, edició del butlletí electrònic setmanal, de l'agenda d'activitats de la ciutat al web, del Consell Participatiu per a la Llengua i sobretot de la relació amb els mitjans de comunicació.

Notícies

El XXIX Trial Indoor Ciutat de Girona torna el dia de Tots Sants
21/10/2016  |  Les entrades per assistir a la clàssica cita del trial català ja estan a la venda als portals web trialgirona.cat, Atrápalo i LetsBonus.
Més de 200 experts en biologia del desenvolupament es reuneixen a Girona
21/10/2016  |  El Congrés 11th Meeting of the Spanish Society for Developmental Biology (SEBD) va començar ahir i se celebrarà fins demà al Palau de Congressos de Girona.
"Biblioteques 2.0", lema de l'11a Jornada de Biblioteques escolars
20/10/2016  |  La trobada, que tindrà lloc el 25 d'octubre a la biblioteca Carles Rahola, reflexionarà sobre el paper de les noves tecnologies aplicades als equipaments bibliotecaris.
Participació, igualtat i memòria històrica, principis rectors del nomenclàtor de Girona
20/10/2016  |  El reglament, que es va aprovar el passat 10 d'octubre, pretén construir una ciutat compromesa amb els valors de la democràcia, la igualtat i la llibertat.
Girona potencia la seva projecció internacional com a Destinació de Turisme Esportiu
20/10/2016  |  Un workshop especialitzat en turisme esportiu és l'escenari de presentació de l'oferta DTE Girona.
Subscripció als Butlletí  general de l'Ajuntament de Girona
Oficina de Comunicació, Documentació i Màrqueting
Veure en el plànol:
www.gironain.cat