Oficina de Comunicació

L’Oficina de Comunicació és el servei encarregat de donar a conèixer l’activitat de l’Ajuntament de Girona mitjançant diferents canals. L’oficina s’encarrega de la gestió del web municipal, de la imatge i el disseny gràfic, de xarxes socials, edició del butlletí electrònic setmanal, de l'agenda d'activitats de la ciutat al web, del Consell Participatiu per a la Llengua i sobretot de la relació amb els mitjans de comunicació.

Notícies

La ciutat de Girona obté la certificació de Destinació de Turisme Esportiu
30/07/2015  |  20 establiments de la ciutat reben la placa acreditativa de la seva adhesió a aquesta marca d'especialització impulsada per l'Agència Catalana de Turisme (ACT).
L'Ajuntament de Girona establirà un protocol d'acompanyament per a les persones nouvingudes per obtenir el certificat d'acollida
30/07/2015  |  El consistori treballa aquest estiu per organitzar els serveis, les entitats i les administracions implicades de cara a garantir una atenció adequada als ciutadans interessats.
L'alcalde de Girona rep l'esportista Jan Frodeno, actual campió d'Europa de Triatló
30/07/2015  |  El triatleta alemany, que viu i entrena a Girona durant molts mesos de l'any, també és el guanyador dels Ironman de Barcelona i de Califòrnia 2015.
Demà s'obre el I Congrés Internaciónal de Mapping de Girona
29/07/2015  |  L'esdeveniment acollirà més d'una vintena d'experts en vídeo-projecció des de demà fins dissabte, 1 de juliol.
Girona es consolida com a capital musical de Catalunya
29/07/2015  |  Les Fires de Sant Narcís i l'auditori de Girona presenten una de les millors dades pel que fa a nombre d'assistents a Catalunya
Subscripció als Butlletí  general de l'Ajuntament de Girona
Oficina de Comunicació
Veure en el plànol:
www.gironain.cat