Oficina de Comunicació, Documentació i Màrqueting

L’Oficina de Comunicació, Documentació i Màrqueting és el servei encarregat de donar a conèixer l’activitat de l’Ajuntament de Girona mitjançant diferents canals. L’oficina s’encarrega de la gestió del web municipal, de la imatge i el disseny gràfic, de xarxes socials, edició del butlletí electrònic setmanal, de l'agenda d'activitats de la ciutat al web, del Consell Participatiu per a la Llengua i sobretot de la relació amb els mitjans de comunicació.

Notícies

El Consell Municipal de Solidaritat i Cooperació de Girona dóna suport a l'acord de pau entre el govern de Colòmbia i les FARC
27/09/2016  |  L'Ajuntament de Girona facilitarà el transport a Barcelona diumenge a les persones colombianes que s'hi vulguin desplaçar per votar en el plebiscit per ratificar l'acord.
La projecció de "District zero" donarà el tret de sortida demà a una nova edició del cicle "Cinema i solidaritat"
27/09/2016  |  Enguany les propostes que es podran veure al Cinema Truffaut de setembre a juny giraran entorn de les migracions i els desplaçaments forçosos.
El Festival de Cinema de Girona projectarà més de 300 pel·lícules de 130 països
26/09/2016  |  Dimecres comença la 28a edició del festival, que s'allargarà fins al dissabte 1 d'octubre. Vuit seccions configuren la mostra, que es podrà veure als Cinemes Albèniz, la Casa de Cultura o al Centre Cultural La Mercè, entre altres.
L'Ajuntament de Girona presenta a Sant Narcís un nou projecte d'inclusió i de lleure a peu de carrer
26/09/2016  |  El "Setembre jove" és una activitat que s'uneix a un seguit d'iniciatives com els educadors de carrer que té la voluntat de portar l'Ajuntament a peu de carrer per acostar-lo a la gent i que això pugui contribuir a la qualitat de vida en el conjunt del barri i en el benestar del gent que hi viu.
L'Ajuntament presenta l'estudi per al foment de la biodiversitat urbana a la ciutat de Girona
23/09/2016  |  L'objectiu principal és la voluntat de millorar el control integrat de plagues amb ratpenats, insectívors i mallarengues.
Subscripció als Butlletí  general de l'Ajuntament de Girona
Oficina de Comunicació, Documentació i Màrqueting
Veure en el plànol:
www.gironain.cat