Oficina de Comunicació

Oficina de Comunicació

L’Oficina de Comunicació és el servei encarregat de donar a conèixer l’activitat de l’Ajuntament de Girona mitjançant diferents canals. L’oficina s’encarrega de la gestió del web municipal, de la imatge i el disseny gràfic, de la publicació del Guia't (agenda mensual d'activitats de la ciutat), del Consell Participatiu per a la Llengua i sobretot de la relació amb els mitjans de comunicació.

Notícies

Alumnes de l'escola Balandrau entreguen a l'alcalde el projecte "Girona, la nostra ciutat"
29/01/2015  |  Una vintena de nens i nenes de primer de primària d'aquest centre han proposat millores per fer de Girona una ciutat més neta.
El Col·legi de Mediadors d'Assegurances de Girona celebra els 50 anys amb una programació d'actes diversos
28/01/2015  |  La cloenda de la commemoració es farà el 13 de novembre amb un concert de l'Escolania de Montserrat a la Catedral de Girona.
Se substitueix l'arbrat de la plaça de la Independència
28/01/2015  |  Tal com es va acordar amb els veïns de la zona, es plantaran exemplars de ginkgo en lloc dels aurons que hi ha ara.
La quarta edició del Girona10 el consolida com el gran esdeveniment d'hivern de la ciutat
27/01/2015  |  Els establiments hotelers van arribar a més del 90% d'ocupació el dissabte i es calcula que els restaurants van servir més de 24.000 menús.
Girona acollirà la gala dels Premis Enderrock el 26 de març
27/01/2015  |  Una de les principals novetats d'enguany serà la programació de concerts i activitats diverses sobre la música en català des del cap de setmana del 21 i 22 de març.
Subscripció als Butlletí  general de l'Ajuntament de Girona
Oficina de Comunicació
Veure en el plànol:
www.gironain.cat