Oficina de Comunicació

L’Oficina de Comunicació és el servei encarregat de donar a conèixer l’activitat de l’Ajuntament de Girona mitjançant diferents canals. L’oficina s’encarrega de la gestió del web municipal, de la imatge i el disseny gràfic, de xarxes socials, edició del butlletí electrònic setmanal, de l'agenda d'activitats de la ciutat al web i sobretot de la relació amb els mitjans de comunicació.

Notícies

Les Fires de Sant Narcís tornaran a fer vibrar Girona amb més de 260 activitats per a tots els públics
11/10/2019  |  Per primer any, es portarà a terme la iniciativa "Fires en silenci" al parc d'atraccions de la Devesa, adreçada a nens i nenes amb necessitats especials.
La 21a edició de la cursa de ciclisme de muntanya La Tramun torna aquest diumenge
10/10/2019  |  L'esdeveniment, que reunirà més de 600 persones esportistes, és una prova oficial de l‘UCI MTB Marathon Series i està integrada a la Copa Catalana de Marató.
La censura en la literatura infantil i juvenil centra la 14a Jornada de Biblioteques Escolars
08/10/2019  |  Aquest migdia, l'alcaldessa de Girona, Marta Madrenas, ha clos l'esdeveniment, que ha comptat amb l'assistència d'un centenar de persones. La trobada anual, que ha tingut lloc avui a la biblioteca Antònia Adroher, ha reunit de nou mestres i personal responsable dels equipaments.
L'11a edició de la Catosfera abordarà la conjunció entre comunicació i Internet en àmbits com les sèries, l'humor, l'art visual o el SEO
08/10/2019  |  Les jornades tindran lloc els dies 17, 18 i 19 d'octubre a l'Auditori Josep Irla i a la plaça de Salvador Espriu de Girona.
El Corte Inglés referma l'aposta per patrocinar les activitats infantils i familiars de les Fires de Sant Narcís de Girona
08/10/2019  |  L'alcaldessa de la ciutat, Marta Madrenas, i la directora d'El Corte Inglés a Girona, Carme Vázquez, s'han reunit aquest matí.
Subscripció als Butlletí  general de l'Ajuntament de Girona
Oficina de Comunicació
Veure en el plànol: