Oficina de Comunicació, Documentació i Màrqueting

L’Oficina de Comunicació, Documentació i Màrqueting és el servei encarregat de donar a conèixer l’activitat de l’Ajuntament de Girona mitjançant diferents canals. L’oficina s’encarrega de la gestió del web municipal, de la imatge i el disseny gràfic, de xarxes socials, edició del butlletí electrònic setmanal, de l'agenda d'activitats de la ciutat al web, del Consell Participatiu per a la Llengua i sobretot de la relació amb els mitjans de comunicació.

Notícies

Girona acollirà refugiats desplaçats amb motiu de la guerra a Síria
04/09/2015  |  En declaracions a RAC1 l'alcalde de Girona, Carles Puigdemont, considera que des del món local "hem de donar una resposta conjunta i contundent a aquesta necessitat que tenim".
L'Ajuntament de Girona millorarà l'accessibilitat de la parada de bus de Sant Ponç
04/09/2015  |  Es tracta d'una actuació llargament reivindicada pels veïns del barri per motius de seguretat.
Presentació del programa de recursos educatius 2015/2016
03/09/2015  |  El projecte compta enguany amb un total de 363 activitats, entre les quals n'hi ha 80 de nova incorporació.
Segona setmana del rodatge de "Joc de trons" a Girona
02/09/2015  |  Aquest matí ha tingut lloc una nova reunió entre l'Ajuntament de Girona i representants de veïns i comerciants del Barri Vell.
Una delegació de l'Ajuntament de Girona visita la ciutat agermanada de Bluefields
02/09/2015  |  El regidor de Joventut i Participació, Cristóbal Sánchez, va participar a la trobada al municipi nicaragüenc aquest mes d'agost.
Subscripció als Butlletí  general de l'Ajuntament de Girona
Oficina de Comunicació, Documentació i Màrqueting
Veure en el plànol:
www.gironain.cat