Oficina de Comunicació, Documentació i Màrqueting

L’Oficina de Comunicació, Documentació i Màrqueting és el servei encarregat de donar a conèixer l’activitat de l’Ajuntament de Girona mitjançant diferents canals. L’oficina s’encarrega de la gestió del web municipal, de la imatge i el disseny gràfic, de xarxes socials, edició del butlletí electrònic setmanal, de l'agenda d'activitats de la ciutat al web, del Consell Participatiu per a la Llengua i sobretot de la relació amb els mitjans de comunicació.

Notícies

L'Ajuntament de Girona i el Mercat del Lleó impulsen un projecte pilot de recollida d'aliments sobrants
28/11/2015  |  El projecte, finançat per l'Agència de Residus de Catalunya, recollirà periòdicament aliments sobrants de les parades del mercat per destinar-los a finalitats socials.
L'Ajuntament de Girona invertirà 980.000 euros el 2016 en projectes ocupacionals al barri de Santa Eugènia – Can Gibert del Pla
26/11/2015  |  Unes 700 persones en situació d'atur es podran beneficiar d'aquesta iniciativa, emmarcada en el Programa Treball als Barris i que comprèn actuacions adreçades a la promoció de l'ocupació, el desenvolupament local i la planificació estratègica.
Benvinguda al Nadal amb la tradicional encesa de llums
26/11/2015  |  L'acte central tindrà lloc demà, divendres, a les 19 h a la plaça de Catalunya i, a continuació, hi haurà una cercavila fins a la plaça de la Independència i una xocolatada.
Girona acull diverses activitats per donar a conèixer la situació actual al Sàhara Occidental
26/11/2015  |  L'acte central es farà aquest dissabte amb una jornada per rememorar els 40 anys de l'exili del poble sahrauí.
L'alcalde de Girona rep la consellera de Governació i Relacions Institucionals
25/11/2015  |  Carles Puigdemont i Meritxell Borràs s'han reunit aquest matí a l'Ajuntament de Girona en el marc d'una visita institucional.
Subscripció als Butlletí  general de l'Ajuntament de Girona
Oficina de Comunicació, Documentació i Màrqueting
Veure en el plànol:
www.gironain.cat