Oficina de Comunicació, Documentació i Màrqueting

L’Oficina de Comunicació, Documentació i Màrqueting és el servei encarregat de donar a conèixer l’activitat de l’Ajuntament de Girona mitjançant diferents canals. L’oficina s’encarrega de la gestió del web municipal, de la imatge i el disseny gràfic, de xarxes socials, edició del butlletí electrònic setmanal, de l'agenda d'activitats de la ciutat al web, del Consell Participatiu per a la Llengua i sobretot de la relació amb els mitjans de comunicació.

Notícies

Girona viurà l'estrena mundial del projecte Lymbus de Comediants i el paisatgista Marc Grañén
04/05/2016  |  A les escales de la basílica de Sant Feliu, en el marc de Girona, Temps de Flors, es podrà veure per primer cop aquest nou concepte d'art fusió en el qual la natura, l'educació i l'espai urbà prenen el protagonisme.
S'instal·la l'estructura esglaonada amb un passamà a l'escultura del Cul de la Lleona
04/05/2016  |  L'Ajuntament de Girona va retirar provisionalment l'anterior estructura que permetia fer el tradicional petó a l'escultura per motius de seguretat.
El projecte dels soterranis de la Catedral per Girona, Temps de Flors submergirà els visitants al món dels somnis
03/05/2016  |  L'ambientació de l'espai està apadrinada pel Grup BBVA, que enguany referma la col·laboració amb l'Ajuntament de Girona i esdevé el principal patrocinador del festival.
600 alumnes d'escoles de primària de Girona participen en un muntatge conjunt de Temps de Flors
03/05/2016  |  El projecte floral, en el qual col·labora Bauhaus, es podrà veure del 7 al 15 de maig a la Casa Solterra.
Failovers, Rooms, Edward Estlin i The Holy Sinners, semifinalistes del l'INTRO 2016
02/05/2016  |  Les semifinals tindran lloc a La Mirona el mes de setembre.
Subscripció als Butlletí  general de l'Ajuntament de Girona
Oficina de Comunicació, Documentació i Màrqueting
Veure en el plànol:
www.gironain.cat