Cultura

Presentació

La cultura és un dels principals actius i referents de la nostra ciutat. Al web de cultura trobareu informació de les activitats culturals, concerts, exposicions, festivals, etc. que la ciutat ens ofereix. També ofereix informació i enllaços d'esdeveniments estables com els festivals o els programes de formació en arts organitzats per altres institucions o entitats de l'àrea.

Esperem doncs que us sigui útil i que us ajudi en la vostra participació en les activitats culturals de la ciutat; us animem a gaudir-ne!

Notícies

Philippe Herreweghe, Rufus Wainwright, Nathalie Stutzmann, Barbara Hendricks, Carlos Núñez, aquesta tardor a l'Auditori de Girona
19/08/2016  |  24 concerts de gèneres i estils molt diversos, figures internacionals i reconeguts noms de casa nostra en una programació que s'estrenarà el 18 de setembre.
Ja han sortit publicades les bases del Concurs del cartell de les Fires de Sant Narcís 2016
09/08/2016  |  El termini de presentació dels treballs s'iniciarà un cop finalitzat el període d'exposició al públic d'aquestes bases i finalitzarà el 9 de setembre de 2016.
"Joc de Trons", el plat fort de les noves visites cinematogràfiques a Girona
05/08/2016  |  La ciutat utilitza la popularitat que li ha donat la darrera temporada de la sèrie, per estrenar unes visites guiades sobre les localitzacions filmades, a partir de l'11 d'agost.
L'exposició "Girona plató" rep més de 5.000 visitants durant el primer mes d'obertura
19/07/2016  |  S'hi poden veure l'espasa d'Arya Stark, el tron d'Ermessenda o la túnica d'"El Monje", entre altres objectes i elements.
Arrenca "Spiritus", un cicle de visites tematitzades nocturnes a la Catedral de Girona
15/07/2016  |  Durant els mesos de juliol, agost i setembre el temple obrirà les seves portes amb l'objectiu de donar a conèixer el seu patrimoni tangible i intangible
El Festival Internacional de Mapping de Girona 2016 posiciona Girona com a referent internacional del mapping, la llum i les noves tecnologies
14/07/2016  |  En aquesta tercera edició ha augmentat la implicació dels agents públics i privats de la ciutat i s'ofereixen noves propostes, com una ruta de la llum que guiarà els visitants per diferents espais.
Des de demà i fins al 24 de juliol es podran visitar els projectes finalistes en la categoria de micromapping que participen al Concurs Internacional de Mapping de Girona.
Girona lidera un projecte europeu de creació cultural per internacionalitzar els artistes de cada territori
13/07/2016  |  La iniciativa The Spur, impulsada pel Bòlit, posarà en xarxa centres d'art de la ciutat amb equipaments d'Albi, Mallorca, Montpeller, Bratislava i Roma.
L'Ajuntament de Girona aposta per la indústria cultural i creativa com a motor econòmic de futur
11/07/2016  |  El pla s'ha dissenyat a quatre anys vista, i s'ha redactat conjuntament amb el sector cultural de Girona.
S'obre una convocatòria d'instal·lacions "land art" en el marc de l'esdeveniment Escape in the Park
08/07/2016  |  Artistes, col·lectius, dissenyadors i decoradors poden presentar propostes, fetes amb material reciclat o reciclable, fins dilluns vinent
La tercera edició de les jornades Girona novaCultura de Salut girarà entorn del concepte de "consciència"
08/07/2016  |  L'esdeveniment se celebrarà del 23 al 25 de setembre en diferents espais emblemàtics del Barri Vell i inclourà ponències, tallers i activitats familiars.

Destaquem

Club Girona Cultura

Incidències

Horaris d'estiu de L'Estació Espai Jove, Els Químics Espai jove i el Servei d'Informació Juvenil de l'Espai Marfà

L'Estació Espai Jove a l'agost obrirà de 10 a 14 h, Els Químics Espai Jove estarà tancat a l'agost i el Servei d'Informació Juvenil de l'Espai Marfà tancarà juliol i agost. 

Cultura
 • Àrea de què depèn:
  Àrea de Cultura
 • Adreça:

  Plaça del Vi, 1, 2a planta (altell) 
  17004 - GIRONA

 • Telèfon:

   972 419 009

 • Fax:

  972 232 686

 • A/e:
 • Web:
 • Horari:

  De dilluns a divendres de 8.30 a 15 h
  Dilluns de 16 a 18.30 h

Veure en el plànol:
Subscripció als Butlletins electrònics de l'Ajuntament de Girona

Les millors veus de tardor tornen a l'Auditori. Programació de setembre a desembre de 2015

Isabelle Faust, Núria Rial i Albert Guinovart, Noa, Antonio Orozco, Carlos Mena, Joshua Redman i l'Orfeó Català entre d'altres t'esperen aquesta tardor a l'Auditori de Girona.