Concursos de fotografia

Imatge il·lustrativa dels concursos de fotografia 

IV Concurs d'Instagram Ciutat de Girona

Del 30 de novembre de 2013 al 7 de gener de 2014

Un cop més, l’Ajuntament de Girona organitza un concurs d’Instagram per augmentar les presència de la ciutat a la xarxa i fomentar la participació ciutadana.  

Entraran a formar part del concurs tots aquells que pugin fotografies a Instagram amb l’etiqueta #nadaldemocions.

El concurs s’obrirà oficialment el dia 30 de novembre a les 00.00 hores i finalitzarà el dia 7 de gener de 2014.

Condicions

Es pot participar amb qualsevol fotografia de Girona que evoqui el Nadal a la ciutat.

Totes aquelles fotografies penjades abans o després de les dates marcades o que no s’adeqüin a les condicions del concurs (falta d’etiqueta, fotos fora de termini, usuaris privats, etc) quedaran automàticament descartades.

Els guanyadors seran contactats a través d'un missatge a la seva fotografia. Els noms dels guanyadors també es faran públics als comptes de Facebook i Twitter dels organitzadors i en aquest web. Els guanyadors hauran de posar-se en contacte amb l'organització al correu xarxessocials@ajgirona.cat enviant la fotografia escollida amb la major resolució possible.

Les fotografies hauran d'estar fetes en el període del concurs. Se'n poden fer tantes com es desitgi, totes entraran en el concurs.

Les fotografies han de ser originals i fetes amb dispositiu mòbil (Android/Iphone).

La participació al concurs és gratuïta.

Ús de les imatges

Les imatges publicades a Instagram amb l’etiqueta #nadaldemocions seran públiques al web de Nadal (enllaç) i les xarxes socials dels organitzadors (@girona_cat i @turisme_gi)

Totes les imatges que participin al concurs podran ser utilitzades per l'Ajuntament de Girona per a futures campanyes de promoció de la ciutat.

La publicació d'imatges a Instagram amb l’etiqueta del concurs significa l'acceptació d'aquestes bases.

Ús de les dades

Pujar les fotografies a Instagram amb l’etiqueta del concurs implica el permís perquè ens posem en contacte amb els guanyadors a través d'un missatge a la fotografia. Els noms dels guanyadors també es faran públics als canals indicats.

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de caràcter personal, us informem que les dades dels guanyadors no s'incorporaran a cap fitxer de l'Ajuntament de Girona.

Jurat, veredicte i premis

El jurat estarà format per Charo Errando (tècnica de turisme), Roger Colom (tècnic en imatge i disseny) i Aleix Clarió (community manager de l’Ajuntament de Girona).

El jurat emetrà veredicte el dia 13 de gener a la Sala Miquel Diumé de l’Ajuntament de Girona, moment en què també es farà entrega dels premis.

1r Premi: Una nit amb esmorzar per a dues persones a l’Hotel Peninsular i un dinar per a dues persones al Restaurant Savoy.

2n Premi: Una nit amb esmorzar en habitació doble a l’Hotel Ciutat de Girona i lloguer de bicicletes elèctriques per conèixer la ciutat.

3r Premi: Una nit per a dues persones a l’Hotel Llegendes i un sopar degustació al restaurant +CUB.

Els premis no es podran canviar per diners.

Addicional

L'organització no es fa responsable de cap problema o error tècnic d'un sistema en línia informàtic, servidor o proveïdor, equip informàtic o error de software de qualsevol correu electrònic que pugui produir-se.

La participació en aquest concurs implica l'acceptació de totes les condicions d'Instagram. Les podeu consultar a http://instagram.com/legal/terms/

Oficina Municipal de Turisme
 • Àrea de que depèn:

  Àrea de Promoció i Ocupació
  Regidoria de Turisme i Comerç

 • Adreça:

  Rbla. Llibertat, 1
  17004 - GIRONA

 • Telèfon:

  972 010 001
  972 226 575

 • A/e:
 • Web:
Veure en el plànol: