Concursos de fotografia

Imatge il·lustrativa dels concursos de fotografia 

V Concurs d'Instagram Ciutat de Girona

Del 9 al 20 de maig de 2014

Per cinquena vegada, l’Ajuntament de Girona (@girona_cat) convoca un concurs d’Instagram. Aquesta vegada, en el marc de la 59a exposició “Girona Temps de Flors”. La iniciativa dona continuïtat al concurs #instaflors de l’any passat, on van participar prop de 4.400 fotografies.

En aquesta ocasió, el consistori torna a apostar per una xarxa de referència i que té un gran un públic gironí molt actiu: Instagram. L’objectiu és que ciutadans i turistes puguin participar, a través de l’etiqueta #instaflors, d’una acció col·lectiva per fomentar la participació i promocionar la ciutat arreu del país i fora de les nostres fronteres.

Aquesta és una iniciativa de l’Ajuntament de Girona i el col·lectiu ‘Instagramers Girona’ (@igersgirona), de la mà de Pilar Junyent (@iphilar), els quals seran els responsables de promocionar, dinamitzar i gestionar el concurs juntament amb la Regidoria de Turisme i Comerç de l’Ajuntament (@turisme_gi).

Les imatges que varen participar l’any passat han tingut un paper molt actiu en la promoció de la ciutat i del propi esdeveniment d’enguany: Des de la Sala Oberta, fins a l’exposició al hall del Teatre Municipal de Girona, l’exposició a la Casa dels Entremesos de Barcelona (que encara es pot visitar fins al 18 de maig) o el regal en format postal que s’ha repartit arreu del país. En aquesta ocasió hem plantejat oferir el mateix protagonisme a unes imatges que destaquen per la seva frescor i imaginació.

Condicions

Entraran a formar part del concurs tots aquells que pugin fotografies a Instagram amb l’etiqueta #instaflors El motiu pot ser qualsevol que estigui relacionat amb la 59a edició de ‘Girona Temps de Flors’.

El concurs comença el 9 de maig de 2014 a les 00.00h i acaba el 20 de maig a les 23.59h.

Els guanyadors seran contactats a través d’un missatge a la seva fotografia. Els noms dels guanyadors també es faran públics als comptes de Facebook i Twitter de Turisme Girona, Igers Girona i en aquest web. Els guanyadors hauran de posar-se en contacte amb l’organització al correu igersgirona@gmail.com enviant la fotografia escollida amb la major resolució possible.

Les fotografies hauran d’estar fetes en el període del concurs. Se’n poden fer tantes com es desitgi, totes entraran en el concurs.

Les fotografies han de ser originals i fetes amb dispositiu mòbil (Android/Iphone).

La participació al concurs és gratuïta.

Ús de les imatges

Les imatges publicades a Instagram amb l’etiqueta #instaflors seran públiques al web de Temps de Flors (www.gironatempsdeflors.cat) i les xarxes socials de Turisme i Igers Girona.

Les 50 millors fotografies formaran part de l’acció promocional del 60è aniversari de Girona Temps de Flors el proper any.

Totes les imatges que participin al concurs podran ser utilitzades per l’Ajuntament de Girona per a futures campanyes de promoció de la ciutat.

La publicació d’imatges a Instagram amb l’etiqueta #instaflors significa l’acceptació d’aquestes bases.

Ús de les dades

Pujar les fotografies a Instagram amb l’etiqueta #instaflors implica el permís perquè ens posem en contacte amb els guanyadors a través d’un missatge a la fotografia. Els noms dels guanyadors també es faran públics als canals indicats anteriorment.

D’acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de caràcter personal, us informem que les dades dels guanyadors no s’incorporaran a cap fitxer de l’Ajuntament de Girona.

Jurat, veredicte i premis

El jurat està format per:

a) Jordi Àvila i Rodríguez (@jordixavila). Activista Gastronòmic, actualment fentla a la revista d'experiències gastronòmica “Sentits” i la revista “Esguard”, totes dues per dispositius mòbils. És copresentador del programa gastronòmic Parada i Fonda de la ràdio Girona Ara. Un apassionat de les noves maneres de comunicar-se i en especial a les xarxes socials Instagram i Twitter. 

b) Maria Garcia (@MariutGarcia). Periodista freelance. Després de passar per mitjans de comunicació com Onda Rambla-Punto Radio Girona, La Vanguardia o Rac1; actualment treballa per diverses empreses i organitzacions com la patronal FOEG, la Fundació Estany, Taleia Cultura, l'editorial Montagud i la productora Piaggiodematei.

c) Jordi Reixach (@jordireixach). Director de l'agència de publicitat i comunicació Minimilks i professor associat del Departament de Filologia i Comunicació de la Facultat de Turisme de la Universitat de Girona.

El jurat emetrà públicament el seu veredicte el dimecres 21 de maig de 2014. Els premis s’entregaran el dijous 22 de maig de 2014 en el marc del segon #MeetGironaEmociona que tindrà lloc al Saló de Descans del Teatre Municipal de Girona a partir de les 20 hores.

La decisió del jurat és definitiva, però es reserva el dret a modificar la seva decisió si el guanyador no contacta amb l’organització abans de les 09h del dijous 22 de maig. En aquest cas, es seleccionarà com a guanyadora la següent imatge amb més números de vots pel jurat.

La llista de premis es publicarà en els propers dies.

Els premis no es podran canviar per diners.

Addicional

L'organització no es fa responsable de cap problema o error tècnic d'un sistema en línia informàtic, servidor o proveïdor, equip informàtic o error de software de qualsevol correu electrònic que pugui produir-se.

La participació en aquest concurs implica l'acceptació de totes les condicions d'Instagram. Les podeu consultar a http://instagram.com/legal/terms/

Oficina Municipal de Turisme
 • Àrea de que depèn:

  Àrea de Promoció i Ocupació
  Regidoria de Turisme i Comerç

 • Adreça:

  Rbla. Llibertat, 1
  17004 - GIRONA

 • Telèfon:

  972 010 001
  972 226 575

 • A/e:
 • Web:
Veure en el plànol: