Tecnologia
i telecomunicacions

Ultimas noticias

Girona ha estat escollida per participar en un partenariat europeu sobre "smart cities"
19/09/2014  |  L'Ajuntament formarà part del clúster sobre Processos i Infraestructures Integrades sobre Energia, TIC i Transport.
Girona i Sabadell esdevindran "sister cities" durant el curs 2014-2015
18/09/2014  |  Els ajuntaments de les dues localitats han signat un conveni amb la Càtedra Girona Smart City per elaborar projectes per a la capital vallesana en el marc del Màster en Ciutats Intel·ligents de la Universitat de Girona.
Entra en funcionament el web del Govern Obert, un pas més per apropar l'administració a la ciutadania
10/09/2014  |  El portal inclou dades obertes, indicadors de transparència, eines de participació ciutadana i l'estat d'execució del pressupost i del pla de govern, entre d'altres informacions.
Millorar l'eficiència en la prestació de serveis i optimitzar els recursos, elements centrals dels projectes finals del Màster en Ciutats Intel·ligents
05/09/2014  |  Durant tot el curs, els tècnics de l'Ajuntament de Girona han col·laborat amb els estudiants
L'aplicació Girona in incorpora el temps estimat d'arribada dels autobusos metropolitans
08/08/2014  |  La plataforma per a smartphones amb continguts i serveis sobre la ciutat, Girona in, incorpora com a novetat el temps estimat d'arribada a les parades dels autobusos de TMG.
Girona oferirà a partir de dilluns el servei de Wi-Fi gratuït
15/07/2014  |  Durant aquesta setmana es realitzaran les tasques de traspàs tecnològic entre l'antic i el nou servei municipal "Girona Free Wi-Fi"
Comunicat en relació amb el servei de Wi-Fi GOWEX a Girona
08/07/2014  |  El contracte amb la companyia per a l'explotació de la xarxa Wi-Fi de Girona finalitza dilluns vinent
"Els camins del teu viatge" convida a compartir els llocs per on transcorren les vacances a través d'Instagram
10/06/2014  |  El concurs s'emmarca en el cicle sobre viatges "A la carretera", que organitzen conjuntament les biblioteques municipals de Girona i la llibreria Ulyssus.
2a edició del Concurs de Microrelats A Peu de Foto
30/05/2014  |  El termini de presentació de tuits comença l'1 de juny i finalitza el 31 de juliol.
Phil González i Pilar Junyent revelen els secrets d'Instagram en la segona jornada del Girona Social Seminar
22/05/2014  |  La sessió continua amb dues activitats per als aficionats a aquesta xarxa social: Instagram your City i #MeetGironaEmociona
Girona impulsa unes jornades per tenir un esdeveniment de referència dedicat a Internet i a les tendències del territori
12/05/2014  |  El Girona Talent se celebrarà els propers 29, 30 i 31 de maig i comptarà amb la intervenció de 40 ponents
L'Ajuntament de Girona convoca el III SmartFilms i el concurs d'Instagram de Girona, Temps de Flors
07/05/2014  |  Totes dues propostes s'inicien aquesta setmana coincidint amb l'esdeveniment floral, amb vocació de consolidar la participació i la implicació de la ciutadania a través de les xarxes socials.
Cita prèvia per internet per a les preinscripcions i matriculacions a les escoles bressol municipals
10/04/2014  |  L'Ajuntament de Girona ha implantat aquest nou servei a través del web per tal de facilitar el procés de preinscripció i matrícula a les famílies.
Francesc Grau explica com generar valor a través de les xarxes socials al primer Girona Twitter Seminar
20/03/2014  |  L'Ajuntament de Girona i el Patronat de Turisme Costa Brava Girona han organitzat conjuntament la jornada que ha tingut lloc aquest matí al Palau de Congressos de la ciutat i a la qual han assistit més de 150 persones
Els usuaris del Wi-Fi de Girona poden accedir lliurement a Internet a més de 80 ciutats d'arreu del món
13/03/2014  |  Barcelona és l'última localitat que s'ha sumat a la xarxa de connexió gratuïta sense fils a Internet
L'Ajuntament de Girona organitza un concurs de microrelats a través de Twitter
06/03/2014  |  "A peu de foto" té com a objectiu promoure la creació literària entre els joves utilitzant els llenguatges virtuals.
"El 5è poder. El govern de les xarxes socials"
19/02/2014  |  El Centre EASY organitza unes jornades de reflexió i debat sobre la pràctica periodística i comunicativa arrel de l'aparició de les xarxes socials amb la col·laboració de l'Ajuntament de Girona i del Col·legi de Periodistes de Girona.
El "Girona Social Seminar" oferirà tres sessions enfocades a l'ús empresarial de les principals xarxes socials
11/02/2014  |  El Palau de Congressos acollirà el 20 de març, el 22 de maig i el 25 de setembre tres seminaris dedicats a Twitter, Instagram i Facebook, respectivament. Demà s'obre el període d'inscripcions per assistir a les jornades, que s'adrecen a professionals del sector, comunicadors, empreses i administracions.
L'Ajuntament de Girona posa en funcionament un web especial sobre la zona verda a la ciutat
27/12/2013  |  A través del portal, els veïns i veïnes de la ciutat podran consultar quina tarifa de zona verda els pertoca segons el lloc on resideixin
El Servei Municipal d'Ocupació posa en funcionament un nou web més interactiu i intuïtiu
16/12/2013  |  El portal es divideix en quatre línies d'actuació: ofertes de feina, formació per a l'ocupació, orientació professional i serveis a les empreses
Girona presenta el seu projecte de ciutat intel·ligent
19/11/2013  |  L'alcalde Carles Puigdemont ha explicat aquest matí el projecte de l'Ajuntament en aquest àmbit a l'Smart City Expo World Congress.
L'Ajuntament de Girona i l'Associació d'Empreses de Noves Tecnologies de Girona signen un conveni de col·laboració
13/06/2013  |  El conveni preveu treballar conjuntament per a consolidar Girona com a referent tecnològic i col·laborar amb programes com Yuzz de suport a joves emprenedors.
Spurna inaugura el seu Showroom de tecnologies digitals TIC-Media desenvolupades a les comarques gironines
24/01/2013  |  L'acte d'inauguració ha comptat, entre d'altres, amb la presència del Sr. Jordi Soler Castany, Director d'Spurna, i de la Sra. Marta Madrenas i Mir, 2a tinent d'alcalde i regidora d'Ocupació i Empresa de l'Ajuntament de Girona

Periodisme en xarxa, tot s'hi val?

Aquesta és la quarta sessió del cicle "El 5è poder: El govern de les xarxes socials", organitzat pel Centre Easy amb la col·laboració de l'Ajuntament de Girona i el Col·legi de Periodistes de Girona.
El periodisme ha canviat els seus canals d'emissió i ha vist com ha canviat la manera de consumir-se. Periodisme en xarxa, tot s'hi val? va a càrrec de dos grans periodistes: el Tian Riba i en Rafel Nadal.

Crisis institucionals i l'efecte domino

Aquesta és la tercera sessió del cicle "El 5è poder: El govern de les xarxes socials", organitzat pel Centre Easy amb la col·laboració de l'Ajuntament de Girona i el Col·legi de Periodistes de Girona.
Quan esclata un conflicte la informació i les opinions corrent com pla pólvora, com ho podem controlar? "Crisis institucionals i l'efecte domino" va a càrrec de Francesc Grau i Xavier Tomàs, especialistes en comunicació institucional.

La política en el punt de mira

Aquesta és la segona sessió del cicle "El 5è poder: El govern de les xarxes socials", organitzat pel Centre Easy amb la col·laboració de l'Ajuntament de Girona i el Col·legi de Periodistes de Girona.
"La política en el punt de mira" va a càrrec de Toni Aira, especialista en comunicació política, i Germà Capdevila, periodista de llarg recorregut per diferents mitjans de comunicació del país.

www.gironain.cat