Règim interior

Servei de Sistemes i Tecnologies de la Informació

El servei està estructurat en dos grans blocs, la secció de sistemes (hardware i xarxes) i la secció de desenvolupament (software). S'encarrega del servei d'informàtica de l'Ajuntament, del servei de reprografia i impressió digital i de la xarxa de comunicacions.

Els projectes més destacables són per una banda la continuació dels treballs d’adaptació dels sistemes a la llei 11/2007 que portarà finalment a la posada en funcionament de la seu electrònica i per l'altra banda l'implantació de la xarxa Wi-fi a la ciutat de Girona.

seu electrònica

Girona Wifi GoxexGirona Wi-fi Gowex

Wi-fi gratuït a Girona

L’Ajuntament de Girona us ofereix aquest servei a través de l’empresa GOWEX perquè gaudiu d’Internet còmodament a la via pública. Només cal que us registreu en aquest web per gaudir d’Internet gratuïtament. Les sessions duren una hora. Si passat aquest temps voleu continuar la navegació només haureu de tornar-vos a identificar. El vostre usuari/ària us donarà accés al servei a totes les ciutats on GOWEX està implantada.

Si no us voleu registrar i voleu informació de la ciutat podeu navegar lliurement a la secció del menú horitzontal de Girona. Hi trobareu informació d’interès turístic, l’agenda de la ciutat, accés al web de l’Ajuntament, als tràmits en línia, a la informació del bus urbà, al plànol de la ciutat i a la Bústia d’Avisos i Suggeriments per accedir fàcilment a l’Ajuntament i fer-nos arribar, incidències, propostes de millora de les infraestructures i serveis de la ciutat, entre d’altres coses.

Si teniu algun dubte, problema o voleu augmentar la velocitat de connexió i temps de les sessions podeu contactar amb el Centre d'Atenció a l'Usuari/ària:

Telèfon: 900 159 357
Horari: de dilluns a divendres de 9 a 21 h
A/e: cau@gowex.com

Servei de Sistemes i Tecnologies de la Informació
 • Àrea de què depèn:

  Hisenda i Gestió Municipal
  Regidoria d'Hisenda i Règim Interior

 • Adreça:

  Plaça del Vi, 1, 1a planta
  17004 - GIRONA

 • Telèfon:

  972 419 082

Veure en el plànol: