Servei

Punt de Feina

Imatge del punt de feina de l'SMO

El Punt de Feina és un espai que el Servei Municipal d’Ocupació de l’Ajuntament de Girona posa a disposició de les persones per facilitar la recerca activa de feina. Aquest servei ofereix informació, assessorament i orientació laboral amb l’objectiu de proporcionar les eines i els recursos necessaris per facilitar la incorporació i/o reincorporació de les persones al món laboral.

Què s’hi pot fer?

Usar l’ordinador amb accés a Internet de manera gratuïta per a temes relacionats amb la formació i/o la recerca de feina.

Consultar les ofertes de treball que es gestionen des del Servei Municipal d’Ocupació a través del portal de Feina Activa i inscriure-s’hi.

Consultar l’oferta pública d’ocupació.  

Cercar informació de cursos del Servei Municipal d’Ocupació i d’altres entitats, i preinscriure-s’hi.  

Assessorar-se sobre la utilització de recursos informàtics aplicats a la recerca de feina: correu, Internet, borses de treball, recerca d’informació, etc.

Consultar la premsa local.  

Demanar assessorament sobre models de currículums, cartes de presentació i el procés de recerca de feina en general (proves psicotècniques, entrevistes de selecció, altes a borses de treball, etc.).

De la mateixa manera, programem cursos d’informàtica bàsica, destinats a aquelles persones que necessiten millorar les seves competències digitals, i cursos monogràfics per a la recerca de feina en què es tracten temàtiques més especialitzades com màrqueting personal, xarxes socials, gestió del temps, autoconfiança, mercat de treball a Girona, entre d’altres.

Programació del primer semestre:

El Punt de Feina està obert de dilluns a divendres d’11.30 a 14 h.

Els cursos monogràfics es duen a terme quinzenalment, els divendres de 10 a 12.30 h.

Inscripcions en línia als cursos i tallers del SMO

  

Servei Municipal d'Ocupació (SMO)
Veure en el plànol:

Suport i col·laboració:

Logo Empresa i Ocupació de la Generalitat    Logo SOC    Ministerio de Empleo y seguridad social    Logo Fons social europeu