Serveis Socials

Serveis Socials, Cooperació i Participació

Els serveis socials de l’Ajuntament de Girona estan organitzats amb la voluntat d’oferir una atenció global i àmplia a la ciutadania en tot allò que té a veure amb les necessitats socials, amb el suport als grups i col·lectius, amb el foment de l’associacionisme i la participació ciutadana, amb el desenvolupament d’accions comunitàries i amb la promoció de la cultura popular.

La Regidoria de Serveis Socials, Cooperació i Participació compta amb un seguit de serveis i equipaments ubicats en els diferents barris de la ciutat per oferir una atenció de proximitat a les persones. Així mateix, promou i forma part de diferents consells municipals.

Per a qualsevol dubte que tingueu sobre els serveis socials o per conèixer quin és el servei més adequat per atendre-us, podeu enviar un correu amb la vostra consulta a serveissocials@ajgirona.cat.

Ultimas noticias

"Viatgeres a la Girona dels segles XIX i XX" fa un recorregut històric sobre el valor turístic de la ciutat
18/03/2014  |  El projecte d'investigació, elaborat per Cristina Ribot i tutoritzat per Dolors Vidal, va guanyar la Beca 8 de Març 2012-2013
Un total de 111 propostes de la ciutadania, durant la primera fase dels pressupostos participats de barris del 2014
17/03/2014  |  Del 17 de març a l'1 d'abril es portaran a terme les assemblees de barri i la consulta es farà els dies 30 i 31 de maig.
L'ajuntament de Girona destina 170.000 euros a la convocatòria de subvencions per a projectes de solidaritat i cooperació
04/03/2014  |  El dilluns 3 de març, l'Ajuntament de Girona va aprovar destinar 170.000 euros per a la convocatòria de subvencions a projectes de solidaritat i cooperació
Un miler d'alumnes de secundària de Girona i comarques participen a la Cantata per la Pau
27/03/2014  |  L'espectacle UAP 14! obert al públic tindrà lloc avui, a les 20 h, al Teatre Municipal.
Demà s'obre el període per fer propostes pels pressupostos participats dels barris
25/02/2014  |  El pressupost municipal per al 2014 preveu de nou una partida d'un milió d'euros que serà sotmesa a participació ciutadana.
Regidoria de Serveis Socials, Cooperació i Participació
 • Àrea de què depèn:

  Serveis a les Persones

 • Adreça:

  C. Ciutadans, 4 1r
  17004 - GIRONA

 • Telèfon:

  972 419 404 - 972 419 492

 • A/e:
 • Web:
 • Horari:

  De dilluns a divendres de 8 a 15 h.

Veure en el plànol:

Subvenció per a programes i activitats adreçats a la persones grans

L'any 2014 el termini de presentació és el 10 de març.

L'Ajuntament de Girona atorga subvencions destinades a:
- Fomentar, promocionar i donar suport a la participació de la gent gran en programes d'activitats i serveis adreçats a aquest col·lectiu en els diferents barris de la ciutat de Girona.
- Donar suport a aquelles associacions i/o entitats que fomenten activitats adreçades a la gent gran dels diferents barris de la ciutat de Girona i les organitzen.

 

label-read-more