Urbanisme i Activitats

Urbanisme

El servei d'urbanisme de l'Ajuntament és el que s'encarrega de planejar, dirigir, coordinar i fer el seguiment dels projectes d'obres d'equipaments i infraestructures que es fan en sòl urbà.

També és l'encarregat de crear i rehabilitar l'habitatge social, d'assegurar una rehabilitació integrada al Barri Vell, de gestionar els projectes de sanejament de l'aigua i el manteniment de l'enllumenat públic i de gestionar, tractar i planejar els espais no urbanitzables.

Ultimas noticias

L'Enter.hub reclama finançament per als projectes dels grups d'acció local a la Unió Europea
11/07/2014  |  Aquest matí s'ha presentat el Protocol d'Intencions signat pels participants a la reunió de treball de Girona.
Nova cartografia d'Espais Lliures de la ciutat
04/07/2014  |  S'ha afegit un producte cartogràfic relatiu a les zones verdes o lliures de construccions. Última actualització: juny 2014.
Generalitat, Ajuntament de Girona i ACA signen un conveni pioner per elaborar el projecte d'ordenació dels espais fluvials
09/06/2014  |  Generalitat i Ajuntament acorden redactar un estudi tècnic únic a Catalunya per al desenvolupament de l'estratègia territorial, paisatgística i fluvial a la ciutat
Cartografia municipal en el nou sistema ETRS89
05/06/2014  |  Ja es pot descarregar la cartografia municipal en el nou sistema de referència ETRS89, que serà l'únic vigent a partir de l'1 de gener de 2015.
El VOL proposa una experiència gastronòmica en una plataforma voladissa sobre l'Onyar
30/05/2014  |  Aquest espai innovador entrarà en funcionament a mitjan juliol i s'instal·larà al costat del pont de Pedra entre deu mesos i un any.

Destaquem

Regidoria d'Urbanisme i Activitats
Veure en el plànol:

L'Ajuntament presenta les propostes de reposició del Parc Central

La proposta que s'ha presentat als veïns de St. Narcís i Girona, ha estat elaborada per l'equip tècnic municipal i refà totes les zones afectades per la fase 1 de l'obra del TAV (la pl. d'Europa, el parc Central, la coberta de l'estació i la pl. de Joan Brossa).

L'Ajuntament presenta el projecte del nou Passeig Canalejas

El projecte d'urbanització del Passeig Canalejas permetrà que aquest nou carrer es configuri com un dels múltiples espais de transició, a través dels ponts, cap al nucli més preuat del casc antic de la ciutat.