Girona

QUÈ OFERIM?

A Girona emprèn podeu trobar:

Atenció individualitzada
Escoltem les teves inquietuds emprenedores i dissenyem un itinerari d’informació, orientació, assessorament i formació per tal que puguis estudiar la viabilitat del teu projecte.

Informació i orientació
Informem sobre el conjunt de serveis, ajuts i recursos que teniu al vostre abast, i així mateix orientem en tot el procés de creació de l’empresa.

Assessorament
Acompanyem individualment i personalment en tot el procés de desenvolupament de la idea de negoci fins a la creació de l’empresa, donem suport en l’elaboració del Pla d’Empresa i assessorament en els aspectes clau. Un cop creada l’empresa, en fem el seguiment durant l’etapa de consolidació.

Formació
Programem accions formatives per millorar les competències emprenedores i la capacitació per a la gestió empresarial, i generem una xarxa de networking entre les persones emprenedores.

Consolidació
Fem radiografies d’empresa i donem suport al creixement i assessorament per millorar la competitivitat de l’empresa.

Suport a la sol·licitud de finançament
Orientem i facilitem mediació en l’accés al finançament (ICO, ICF, entre d’altres). Aquest acompanyament també inclou poder accedir als recursos per al finançament de la posada en funcionament com són:

Capitalització de l’atur
Suport en la tramitació per al pagament anticipat de la prestació d’atur per a la posada en funcionament del negoci.

Accés a microcrèdits
Acompanyament en l’elaboració del pla d’empresa i financer, així com la mediació en el procés de sol·licitud de microcrèdits.

Aixequem persianes
Programa d’ajuts a fons perdut per a la implantació d’activitats econòmiques en locals situats en els barris de Sant Narcís, Santa Eugènia i Can Gibert del Pla que faci com a mínim 3 mesos que estan tancats.

Suport a l’economia social i cooperativa
Duem a terme accions de sensibilització per donar a conèixer l’economia social i cooperativa. Oferim informació, orientació i assessorament integral per a l’arrencada, consolidació i creixement de projectes cooperatius i de l’economia social. Suport per a la transformació a empresa cooperativa. En col•laboració amb diferents agents territorials i sectorials i amb el seu suport.

Punt d’atenció Reempresa 
Actuem com a intermediaris entre l’empresari/ària que vol cedir la seva empresa en funcionament i l’emprenedor/a interessat a adquirir un negoci ja arrencat.
Més informació a Reempresa.

Punt d’Atenció a l’Emprenedor (PAE)
Gestionem el tràmit administratiu de constitució d’empreses.
Més informació al Punt d’atenció a l’emprenedor

Punt TIC
Us donem suport en l’ús d’eines TIC al negoci. Organitzem càpsules formatives i oferim tutories individualitzades per a la incorporació de les tecnologies en el negoci i la capacitació personal en tecnologies de la informació i la comunicació.

Assessorament TIC 
Oferim assessorament per a persones que tenen una idea de negoci de base tecnològica o amb un fort component tecnològic.
 

Vegeu la documentació necessària per accedir al servei.

Girona emprèn
 • Àrea de què depèn:

  Àrea de Promoció Econòmica, Desenvolupament Local, Turisme i Ocupació

 • Adreça:

  Girona emprèn
  Edifici CIL (Centre d'Iniciatives Locals)
  C. Tarragona, 40
  17005 - GIRONA

 • Telèfon:

  972 104 316

 • Horari:

  De dilluns a divendres de 9 a 15 h

 • A/e:
 • Web:
Veure en el plànol: