Mobilitat i Via Pública

Mobilitat reduïda

Targeta d'aparcament, pàrquings adaptats, semàfors i subvencions

Targeta d'aparcament de minusvalidsEls titulars de targetes d'estacionament per a persones amb disminució expedides per l'Administració poden estacionar a les places reservades per a ells. La targeta s'ha d'exhibir a la part frontal del parabrisa.

Si a prop de la destinació del conductor no hi ha cap tipus de zona reservada, es permet l'estacionament en aquells llocs on menys es destorbi la circulació.

Subvenció pel transport adaptat

El termini de presentació de les sol·licituds i de la documentació necessària és fins el dia 4 de desembre de 2014.

Objectius:

És objecte de la present convocatòria l’atorgament de subvencions destinades a col·laborar en el transport adaptat porta a porta, a la ciutat de Girona, de persones amb problemes de mobilitat o persones grans amb dependència, per tal de facilitar el seu accés als serveis socials d’atenció especialitzada o aquells altres que permetin garantir o afavorir la seva integració en l’entorn.

Actuacions subvencionables:

Serveis de transport adaptat realitzats durant l'any 2014, a persones amb mobilitat reduïda o persones grans amb dependència, empadronades a la ciutat de Girona.

Es consideren despeses imputables a aquesta subvenció les que repercuteixen en el cost de la prestació del servei, entenent en qualsevol cas que no es finançarà el 100% del cost total de les despeses que aquest servei generi.

No són despeses imputables a aquesta subvenció les d’adquisició, adaptació i/o amortització dels crèdits destinats a l’adquisició de vehicles ni les despeses financeres.

Destinataris: 

Poden acollir-se a les subvencions previstes en aquesta convocatòria les entitats que realitzen transport adaptat, porta a porta, a persones amb problemes de mobilitat reduïda o persones grans amb dependència, empadronades a la ciutat de Girona.

Termini de presentació

El termini de presentació de les sol·licituds i de la documentació necessària serà des del dia següent de la publicació d’aquesta convocatòria en el Butlletí Oficial de la Província i fins el dia 4 de desembre de 2014.

Notícies

Girona i Perpinyà aposten conjuntament pel turisme accessible
17/03/2015  |  Les dues ciutats desenvoluparan el projecte transfronterer Natur'acc, finançat amb fons FEDER de la Unió Europea. S'habilitarà una ruta adequada per a persones amb mobilitat reduïda a la zona de les Ribes del Ter.
Regidoria de Seguretat, Mobilitat i Via Pública
 • Àrea de què depèn:

  Ciutadania

 • Adreça:

  Plaça del Vi, 1, 3a planta
  17004 - GIRONA

 • Telèfon:

  972 419 030 - Mobilitat i via pública
  972 419 031 - Multes
  972 419 092 - Seguretat ciutadana

 • Web:
 • Avisos i suggeriments:

  Per avisos i suggeriments podeu utilitzar la Bústia d'Avisos de l'Ajuntament de Girona.

Veure en el plànol: