Notícies i comunicats

05/05/2016

L'experiència Escape in the park reivindica la Devesa com a espai cultural i mediambiental

L'artista i DJ Richie Hawtin actuarà a l'escenari principal el proper dia 6 d'agost.

Font: Ajuntament de Girona

El proper dia 6 d’agost tindrà lloc l’experiència musical i visual Escape in the park, un esdeveniment organitzat per Contrast, B4Booking i Electrona, que amb la col·laboració de l’Ajuntament de Girona, vol promoure i potenciar el parc com a espai cultural i mediambiental. El plat fort de l’esdeveniment serà el concert de l’artista, DJ, i ambaixador de la música electrònica Rihchie Hawtin a l’escenari principal que s’instal·larà al parc, el proper dissabte 6 d’agost.

L’esdeveniment Escape in the park oferirà sota els conceptes Escape, Expose, Explore, un escenari principal -on tindran lloc les actuacions de Richie Hawtin, Paco Osuna, Gaiser Live, Hito i Fabio Florido-, així com un conjunt d’instal·lacions biodegradables exposades al voltant del perímetre del parc creades per artistes locals i una selecció de producte regional.

El tinent d’alcalde de Cultura, Carles Ribas, ha explicat que aquest projecte “representa una experiència cultural única en un entorn privilegiat”. “L’aposta multidiscplinar i sostenible d’Escape in the park, encaixa amb allò que la Devesa ens ha d’oferir”, ha afegit Ribas. 

Oficina d'Informació i Atenció Ciutadana (OIAC)