Notícies i comunicats

05/05/2016

Renfe reforça els seus serveis AVE amb més de 2.300 places addicionals per la celebració Temps de Flors a Girona

Els dies 7, 8 i 14 de maig, Renfe ha programat la circulació de sis trens especials Avant entre Barcelona i Girona.

Renfe ha programat un dispositiu especial amb motiu de la celebració de Temps de Flors a Girona entre el 7 i el 15 de maig. Durant aquest dies, Renfe reforçarà els seus trens AVE i Avant amb prop de 2.382 places addicionals, les quals corresponen a la circulació de sis trens especials entre Barcelona i Girona.

Per a facilitar el desplaçament des de Barcelona durant el cap de setmana, els 7, 8 i 14 de maig, Renfe oferirà un tren especial per sentit en la relació Barcelona-Girona. D'aquesta manera durant s'incrementarà l'oferta amb 2.382 en els sis trens especials programats.

L'horari d'aquests serveis serà:

- Barcelona Sants (08.55) - Girona (09.32)
- Girona (21.22) - Barcelona Sants (22.00)

A més dels serveis AVE i Avant de Renfe, entre el 7 i el 15 de maig, Rodalies de Catalunya ofereix un total de 100.000 places als serveis de Rodalies de Catalunya entre Barcelona i Girona. Els clients disposen dels serveis de les línies R11 (Barcelona Sants - Portbou per Girona) i RG1 (Portbou/Figueres - Blanes Mataró) per arribar a Girona.

Aquest serveis especials es sumen a l'oferta de Renfe a Girona amb un total de 15 serveis AVE i Avant que connecten la ciutat de Girona amb Barcelona en un temps de viatge de 38 minuts. A més, Renfe-SCNF en Cooperación disposa de sis trens diaris que enllacen la capital gironina amb el país veí.

Descomptes especials

Amb motiu d'aquesta celebració, Renfe ofereix un descompte especial del 35% en tots el trens AVE i Avant de Renfe a Girona, presentant la cèdul·la de descompte d'assistència en el moment de la compra del bitllet.

Tota la informació sobre horaris i itineraris a renfe.com i a rodaliesdecatalunya.cat així com també a través dels horaris d'informació i atenció al client 902 320 320 i al telèfon d'informació de Rodalies 900 41 00 41. 

Oficina d'Informació i Atenció Ciutadana (OIAC)