Notícies i comunicats

06/05/2016

Marxa de Palau solidària amb el Sàhara Occidental

Aquest diumenge 8 de maig, l'entitat ACAPS Girona organitza la quarta edició de la Marxa de Palau solidària amb el Sàhara Occidental.

Aquesta activitat té com a objectiu aconseguir fons per a la població sahrauí que viu en els camps de refugiats de Tindouf, així com donar a conèixer els projectes que desenvolupa l’entitat en aquest territori.

La sortida serà des del Pavelló Municipal de Palau a les 8:30 els marxaires i a les 9:00h del matí els corredors. Es realitzarà un recorregut llarg d’uns 12 Km i un recorregut curt de 8 Km aproximadament amb un avituallament cap al quilòmetre 6. Cada participant podrà realitzar la marxa segons les seves capacitats, ja sigui corrents o caminant. S’aconsella als participants que siguin prudents, cal seguir les fites marcades i no sortir del camí, així com seguir totes les indicacions dels controls. La marxa acabarà a les 11:30 hores.

INSCRIPCIONS:

Places limitades a 500 participants. Inscripcions anticipades fins el dia 7 de maig, omplint el formulari d'inscripció i fent un donatiu d'ajut als refugiats sahrauís de 9 € i de 10 € el dia de la cursa al taulell d'inscripció.

Es faran inscripcions el mateix dia de la cursa de les 8:00h fins les 8.45h sempre i quan restin places lliures. Donatiu d'ajuda als refugiats sahrauís, 10 €.

Els inscrits a través de la pàgina web podran recollir el dorsal el mateix dia de la cursa de les 8 a les 8’30 hores. Caldrà dur el dorsal en un lloc visible.

Oficina d'Informació i Atenció Ciutadana (OIAC)