Notícies i comunicats

19/05/2016

Festa Major al barri del Mercadal

27, 28 i 29 de maig a la Plaça Santa Susanna.

La Festa Major del barri del Mercadal torna plena de propostes durant 3 dies. Divendres 27 de maig el tret de sortida el donarà la cercavila i gran batucada, que sortirà de davant de la Casa de Cultura a les 18 h i que finalment arribarà a la Plaça Santa Susanna. Seguidament hi haurà pregó i una exhibició de balls típics d’Hondures.

Dissabte els amants del puzle, petits i grans, podran participar al gran concurs i a la tarda hi haurà una Master Class de Zumba. El dia s’acabarà amb un sopar popular, concert i ball.

Diumenge al matí es farà un mercat de cerveses i parades artesanes, hi haurà concert i arrossada popular. A la tarda tindrem una actuació infantil i un nou concert de fi de festa.

Tots els actes es faran a la Plaça Santa Susanna i en cas de pluja es traslladaran a l’Espai Cívic Mercadal (C. Cristòfol Gròber, 8). La venda de tiquets del sopar de dissabte i l’arrossada de diumenge es farà a l’oficina de l’Associació de Veïns del Mercadal els dimarts i dijous de 10 a 13 h i de 17 a 19 h, ubicada al mateix Espai Cívic Mercadal.

La Festa Major està organitzada per l’Associació de Veïns del barri del Mercadal, rep la col•laboració de l’Ajuntament de Girona i el Centre Cívic Barri Vell-Mercadal i la patrocina l’Associació Esportiva Rítmica Quart, Sibiem Escola de Ball, La Taverna, Novavenda i Creu Roja.
 

Oficina d'Informació i Atenció Ciutadana (OIAC)