Notícies i comunicats

20/05/2016

Professionals en dermatologia i venereologia es reuneixen avui a Girona

El Palau de Congressos acull la XI Jornada de Dermatologia Catalana, un esdeveniment congressual del sector mèdic que reuneix a més de 150 especialistes del sector de tot Catalunya.

Girona ha estat escollida per celebrar l’11a edició de la Jornada de la Dermatologia Catalana, que tindrà lloc avui, dia 20 de maig, al Palau de Congressos de Girona. La reunió s’organitza conjuntament entre la Societat Catalana de Dermatologia i Venereologia i la secció catalana de la Academia Española de Dermatología y Venereologia (AEDV). L’Hospital Universitari Doctor Josep Trueta de Girona és l’impulsor local de la jornada i el coordinador és el doctor Enric Llistosella, cap de Servei de Dermatologia de l’hospital.

La reunió és una excel·lent oportunitat tant perquè els professionals presentin els seus treballs i comparteixin experiències com per debatre i actualitzar temes rellevants de la especialitat. Entre les diferents ponències cal destacar la conferència de l’expert i cap de secció de la Unitat de Diabetis, Endocrinologia i Nutrició Territorial de l’Hospital Doctor Josep Trueta, el doctor Josep Manel Fernández Real. Com a novetat respecte altres edicions, aquest any s’ha allargat la jornada amb l’objectiu de tenir més espai de temps per a l’exposició de ponències i taules rodones d’interès.

La tinenta d’alcalde i regidora de Promoció Econòmica, Desenvolupament Local i Turisme de l’Ajuntament de Girona, Glòria Plana, destaca que aquest és un sector prioritari i que cal impulsar el model de turisme de negocis i reunions com un dels subsectors més dinàmics que ha d’aprofitar la ciutat.

Per a més informació consulteu el web www.gironacongressos.org  

Oficina d'Informació i Atenció Ciutadana (OIAC)