Notícies i comunicats

02/062016

315 escolars participaran a la 17a edició del Torneig Inter-Instituts de rugbi-7

El dissabte 4 de juny al Complex Esportiu del GEiEG Palau-Sacosta

Foto cedida pel GEiEG

El proper dissabte de 4 de juny es durà a terme en el camp de rugbi del Complex Esportiu del GEiEG a Palau, la 17a edició del Torneig Inter-Instituts de Rugby-7, organitzat pel GEiEG.

 

En aquesta activitat participaran un total de 13 instituts de les comarques de Girona que aportaran un total de 29 equips: 9 equips mixtes de 1r cicle d’ESO, 13 equips masculins de 2n cicle d’ESO i 7 equips femenins de 2n cicle d’ESO, és a dir, un total de 315 participants.

 

S’utilitzarà el camp rugbi de la instal·lació grupista i els camps de gespa artificial de Torres de Palau. El Torneig començarà a les 11 del matí i s’espera que finalitzi fins a les 2 del migdia. Després del lliurament de premis hi haurà el tercer temps per tots els participants.

 

El sistema de joc serà el de la modalitat de rugbi-7 però amb un terreny més reduït de lo habitual.

 

La particularitat d’aquest torneig es que els equips estan formats per alumnes que mai han jugat a rugbi i que n’han aprés a les seves classes d’educació física.

 

Aquest es el torneig final de la promoció anual de rugbi que realitza el GEiEG. La promoció ha arribat a 10 instituts de Girona i rodalies i a un total de 1.892 alumnes.

 

Els instituts participants són:

IES Narcís Xifra

IES Montilivi

IES Maristes

IES Sant Gregori

Institut escola de Lloret de Mar

IES Sils

IES Celrà

Escola internacional de Montjuic

IES Pla de l’estany

IES Pere Alsius

IES Brugolat

Les Alzines Girona

IES Sant Feliu de Guíxols.
 

Oficina d'Informació i Atenció Ciutadana (OIAC)