Notícies i comunicats

19/06/2019

L'Ajuntament de Girona obre la convocatòria d'ajuts d'educació per al curs 2019-2020

L'objectiu de les diferents línies de subvencions és promoure i donar suport als projectes de les escoles de la ciutat.

L’Ajuntament de Girona ha obert la convocatòria de subvencions d’educació per als centres educatius de la ciutat amb l’objectiu de promoure i donar suport, un any més, als projectes de les escoles de Girona durant el curs 2019-2020. El termini de presentacions de les sol•licituds, que varia en funció de cada subvenció, serà entre el 13 de setembre del 2019 i el 30 de juny del 2020, i la tramitació s’haurà de fer a través de la seu electrònica.

Concretament, el consistori gironí ha obert un total de sis subvencions: quatre per als projectes i les activitats dels centres educatius i dues per a l’ús de l’Auditori i per als desplaçaments per assistir a activitats dels recursos educatius municipals.

Les convocatòries “Activa el teu projecte”, per a la millora de la qualitat educativa i l’impuls de projectes educatius innovadors; “Activa el teu pati”, per treballar la inclusió i cohesió social, l'adequació i funcionalitat pedagògica dels equipaments del pati; la “Subvenció per a activitats extraordinàries i de caràcter singular dels centres educatius”, que vol facilitar la realització d’activitats als centres educatius gironins que siguin extraordinàries i d’interès pel conjunt de la ciutat, i les “Subvencions per als centres educatius per a la igualtat d'oportunitats”, que pretén que tot l’alumnat pugui participar a les sortides escolars i disposi del material necessari per al desenvolupament de les activitats curriculars i ordinàries d’aula. Els centres interessats en aquestes quatre subvencions tenen temps fins al 30 d’octubre del 2019 per presentar la sol•licitud.

També estan obertes les convocatòries de les “Subvencions per als centres educatius per a l'ús subvencionat de l'Auditori de Girona”, que es podran sol•licitar fins al 13 de setembre del 2019, i les “Subvencions per als centres educatius per a desplaçaments per a activitats del programa de Recursos Educatius”, que es podran demanar fins al 30 de juny del 2020. La finalitat d’aquesta primera convocatoria és facilitar la cessió d’ús subvencionat de l’Auditori de Girona als centres escolars de la ciutat perquè hi puguin celebrar festivals de Nadal i de cloenda del curs escolar 2019-2020, mentre que la segona pretén facilitar els desplaçaments perquè els centres educatius de la ciutat puguin participar a les activitats del programa municipal de Recursos Educatius.

Es poden consultar les bases de les convocatòries i la documentació que cal adjuntar a les sol•licituds al següent enllaç.
 

Oficina d'Informació i Atenció Ciutadana (OIAC)