Notícies i comunicats

15/11/2016

Substitució de la tanca perimetral del camp de futbol municipal Torres de Palau

L'acció de millora ha estat subvencionada per la Diputació de Girona.

Amb motiu d’anar millorant i mantenint tota la xarxa d’equipaments i instal·lacions esportives municipals, una de les accions portades a terme ha estat la substitució de la tanca perimetral del camp de futbol municipal de Torres de Palau, aquest camp està situat al barri de Palau, al c. Església de Sant Miquel. La instal·lació esportiva consta d’un camp principal de 101 x 63 m, paviment de gespa artificial, i un camp auxiliar de 50 x 30 m. Com a espais complementaris hi ha 6 vestidors col·lectius, 2 vestidors d’àrbitres/entrenadors, magatzem, bar i consergeria.

 

La substitució de la tanca ha permès que el camp sigui utilitzat, només, per les entitats i clubs autoritzats a fer-hi activitat esportiva, i que no hi accedeixin persones sense permís, evitant així, conductes incíviques. I, per tant, es contribueix a una millor conservació del camp municipal.

 

Aquest arranjament i substitució de la tanca ha estat subvencionada, en part, per la Diputació de Girona, en el marc de la convocatòria de subvencions per actuacions urgents dels Ajuntaments d’adaptació a la seguretat, l’habitabilitat o la funcionalitat dels equipaments esportius a la província de Girona.


 

Oficina d'Informació i Atenció Ciutadana (OIAC)