Notícies i comunicats

11/11/2016

L'Ajuntament de Girona dóna la benvinguda als alumnes de les aules d'acollida de Secundària

A l'acte hi han participat 122 estudiants dels set instituts de la ciutat.

Font: Ajuntament de Girona

L’alcaldessa de Girona, Marta Madrenas, i la tinenta d’alcaldia i regidora d’Educació i Esports, Isabel Muradàs, han rebut aquest migdia al Saló de Plens de l’Ajuntament els 122 alumnes dels set centres de Secundària de la ciutat que han arribat a Girona al llarg dels darrers mesos. Concretament, els estudiants pertanyen als instituts gironins Jaume Vicens Vives, Montilivi, Carles Rahola, Narcís Xifra, Santa Eugènia, Santiago Sobrequés i Fedac Sant Narcís. 

L’acte forma part del recurs educatiu Ciutadans de Girona, ciutadans del món, una activitat que cada any se celebra per donar la benvinguda a l’alumnat de les aules d’acollida de Secundària que ha arribat a Girona durant els darrers mesos del curs escolar. La trobada preveu facilitar als nouvinguts el reconeixement de la seva ciutadania i afavorir experiències que facilitin l’apropament i la participació dels joves a la vida de la ciutat. 

La jornada ha començat al Saló de descans del Teatre Municipal amb la presentació de les aules d’acollida, ha seguit amb el recorregut de les Llegendes de Girona, i ha finalitzat al Saló de Plens, on l’alcaldessa, que ha volgut reconèixer la tasca dels mestres de les aules d’acollida i que ha tingut un record per la recentment desapareguda Núria Terés, que va ser una de les impulsores del projecte, ha rebut tots els alumnes. 

Oficina d'Informació i Atenció Ciutadana (OIAC)